facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for HEM, Halmstads Energi och Miljö AB

HEM, Halmstads Energi och Miljö AB

About

HEM (Halmstads Energi och Miljö AB) verkar i och runt Halmstad och invånarna här betyder allt för oss. Vi arbetar för ditt och miljöns bästa!

Story

Det här är ett forum för dig som har frågor om eller bara är nyfiken på vår verksamhet.

Om du har frågor till oss finns vi tillgängliga vardagar mellan klockan 08.00-16.00. Vid speciella händelser (bränder, olyckor, större evenemang etc.) kan vi även vara tillgängliga andra tider.

Vi som administrerar
Sidan administreras av kommunikatörer och kundservicepersonal på HEM (Halmstads Energi och Miljö AB). Vi ser över samtliga inlägg och svarar vardagar mellan klockan 8.00 och 16.00. Frågor som rör verksamhetsspecifika ärenden skickas vidare till rätt verksamhet eller person. När vi har svaret på frågan publicerar vi det. Vi svarar så fort vi kan. Vissa frågor kan ta längre tid att svara på, men då berättar vi om skälen till varför svaret kommer att dröja.

Vad du ska tänka på?
Skicka inte känslig information, till exempel personuppgifter. Vi kan inte kommentera enskilda ärenden. Vår Facebooksida ska heller inte ses som en arena för politisk debatt.
Vi rekommenderar vanlig e-post, telefon eller brev för sådana ärenden.

Kommentarer får inte innehålla:
• förtal, personliga angrepp eller förolämpningar
• hets mot folkgrupp, sexistiska yttranden eller andra trakasserier
• olovliga våldsskildringar eller pornografi
• uppmaningar till brott eller utgöra annan brottslig verksamhet
• olovligt bruk av upphovsrättsligt skyddat material
• svordomar eller obscena ord
• kommersiella budskap eller reklam

Om vi bedömer att ditt inlägg eller din kommentar strider mot våra regler tas det bort.

Om du själv hittar något som du anser kränkande är du välkommen att kontakta oss.

Felanmälan
Har du något som behöver felanmälas, till exempel ett trasigt avfallskärl? Då är det viktigt att du skickar in det via hem.se för att det med säkerhet ska komma till rätt person och kunna åtgärdas.
Skicka in felanmälan på http://www.hem.se/om-hem/kundservice/felanmalan



"Som Halmstads ledande energi- och avfallsbolag levererar vi el, värme, kyla, sophantering och energitjänster till vår stad. Vi förser såväl företag som hem med energi och miljötjänster. En del av vår vinst går tillbaka till vår hemstad Halmstad och till dig som bor här. Det är vi stolta över!"
Address:
Phone: +4635190190
City: Halmstad


Opening Hours

Monday: 08:00 - 16:00
Tuesday: 08:00 - 16:00
Wednesday: 08:00 - 16:00
Thursday: 08:00 - 16:00
Friday: 08:00 - 16:00


related searches: Hem furniture, Varför går elpriset upp, Hems design, HFAB, Elskling, Hem designers, Göta energy login, The hem
Similar places near
Nyedal Solenergi Nyedal Solenergi 8 km Alla problem lösta, kommunikationsmiss.
Reviews
Er sida för energiuppföljning är otroligt opedagogisk jämfört med motsvarande aktörer inom branchen. Det är olika siffror beroende på vilken typ av uppföljning som önskas, upplösningen på data också otydlig mm.
Det gick inte att prata med en kvinna via telefon som blev utom sig och arg när jag försökte skaffa ett rimligt el avtal. Hon vilseledde mig och var otydlig med flit, därför bytte jag el leverantör efter detta tråkiga bemötande.
Fullständigt inkompetent verksamhet som inte klarar av ens minimikrav för de avgifter de debiterar. Soptömmnig fungerar överhuvudtaget inte och det är under all kritik... Ett normalt fungerande samhälle bör klara av de basala kraven som vi innevånare har, men tyvärr Halmstad Hem suger.....
Helt sinnessjukt dyra priser, hur fasen kan överföringsavgifter bli dyrare än själva elkostnaden? Visste du att det kostar HEM 25.000 kr att producera el i värmeverket för 1.000.000 kr - 1200 gånger pengarna. Dessutom "hittar man på" anledningar till att försvara monopolet! Det här är peningtvätt på riktigt.
Skickar inte fakturor, i stället dyker påminnelseavgift upp i brevlådan cirka 20 dagar efter fakturan skulle betalas. Oprofessionell support som inte svarar på frågor utan beter sig som tonåringar i stället för okända anledningar. Tyvärr tvingas man till detta företag i lägenheten man hyr.
Precis som en annan skrev så fick jag en påminnelsefaktura utan att ha fått en faktura. När man kontaktar kundservice, får dom till det att det var mitt fel. Hade jag kunnat välja ett annat företag för avfallshantering så hade jag gjort det, men HEM har monopol i Halmstad.
Flera gånger nu har jag fått påminnelseavgifter på fakturor som ska ha betalats via autogiro.
Kundtjänst personal med bristande kunskaper. Timpris nytt begrepp för dem och tar evig tid uppdatera elmätaren för timpris via annat bolag
Svarar ej på mail och skyller ifrån sig när man klagar på ej utförd tjänst. Allt för ofta kör sopbilen för fort och slarvar med tömning. Ligger sopor kvar i tunnan i bästa fall annars på gatan då fåglar sprider ut det.
Beröm! Igår anmälde jag en trasig soptunna och idag fick jag en ny!! Beundrans bra jobbat!! Mvh/Jerzy
Comment on this business

to add HEM, Halmstads Energi och Miljö AB map to your website;