facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hembygdsgården i Ljusdal

Hembygdsgården i Ljusdal

About

Välkommen till Hembygdsgården i Ljusdal.

Vi lagar god mat från grunden.

Address: Kyrksjönäsvägen 16, 82731 Ljusdal
Phone: 0651-711430
City: Ljusdal
Zip Code: 82731



related searches:
Similar places near
Hembygdsgården, Ljusdal Hembygdsgården, Ljusdal 6 meter Otroligt god mat och alltid smaskig efterrätt på fredagarna
Reviews
Underbart fint ställe till bröllop.lagom stort, gammaldagsstil med fin vita lampor i tak o ljusgardiner.vi hade vita fodral på stolar o duk o tyll i taket för privat bruk.mat kan beställas av catering / matstället i byggnaden bredvid.Tidpunkt för besökHelgVäntetidIngen väntetid
Otroligt god mat. Killen som stod i kassan var riktigt trevlig och skojfrisk. Så man gick med ett gott sinne in i matsalen. Dagens mat var stekt strömming och fläsknoisette kotlett. Köttet var lite för hårt stekt för min smak. Men stekytan var perfekt. Men strömmingen, den var lätt en 10 av 10. Jag älskar fisk, speciellt strömming. Och jag har nog aldrig ätit godare. Salladsbordet var ordentligt med grönsaker på. Och precis som med det andra, riktigt god. Rekommenderar varmt detta ställe. Och jag kommer försöka äta här var dag under mitt besök i Ljusdal. Parkering: Minst två stora parkeringar. Jag fick med lätthet plats med lastbilen på den ena.
Ljusdals Hembygdsförening bildades 1910. Avsikten var att bevara allmogekulturen. Här finns drygt 20 gamla byggnader som plockats ner från sina ursprungsställen och byggts upp här. Några exempel: Per-Arvidsgården, Skräklestugan,Simanbogården, Smedja, Kyrkstall m.m. Äldsta byggnaden är Härbre från Per-Mårs i Sunnanås från 1500-:talet. Miljön här är fin och känns trevlig.
Superfin salladsbuffé med hemlagad mat, och jag älskade jordgubbstårtan till kaffet. Härlig uteplats att äta på oxå.
Första gången här och oj vilken pärla! Vällagat, jättegott och väldigt trevlig atmosfär. Hit kommer vi igen!
Tyvärr så var maten smaklös och köttet var segt. Annonserad lax var Röding! Däremot var sallads utbudet toppen och en bit sill är bra. Soppan Ängamat inte heller bäst.Mat: 2/5
Vällagad mat i en härlig traditionell miljö. Klart värt en omväg om man som vi är på väg till eller från fjällen. Nu har vi varit där två gånger och fler lär det bli!
Mysigt och lantligt med bra matMat: 5/5
Otroligt god mat och alltid smaskig efterrätt på fredagarna
Glöm alla pizzerior och grillar. Här får ni supergod husmansbuffe' med pannkakor och tårta till efterrätt. Kommer tillbaka!
Comment on this business

to add Hembygdsgården i Ljusdal map to your website;