facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hemköp Alingsås

Hemköp Alingsås

About

Hemköp Alingsås-Din färskvarubutik i Alingsås.Trygg och säker hantering av personuppgifter
Hemköp värnar om din integritet och dina personuppgifter Läs mer om hantering av personuppgifter o vår integritetspolicy här https://www.hemkop.se/artikel

Story

Hemköp Alingsås-När endast det bästa är gott nog

Address: Sveagatan 8, 44132 Alingsås (commune)
Phone: 0322611977
City: Alingsås
Zip Code: 44132



related searches:
Similar places near
Planeten ekobutiken Planeten ekobutiken 431 meter Alingsås mysigaste lilla butik. Trevlig personal och bra sortiment.
Ica Nära Åkanten Ica Nära Åkanten 626 meter Trevlig personal, har de mesta, men saknar vissa varor
Kahls The & Kaffehandel Kahls The & Kaffehandel 729 meter Stort utbud. Kunnig personal.
Landiza. Landiza. 987 meter Efter att ha behövt resa fram och tillbaka till Göteborg för att handla råvaror bestä...
ICA Supermarket Alingsås ICA Supermarket Alingsås 1 km Lagomt stor butik med bra utbud. Trevlig personal så trevligt att handla där
GOOD DAYS GOOD DAYS 1 km GOOD DAYS arrangerar träningsresorna "365 GOOD DAYS" både utomlands och i Sverige. Vi...
Skattegårdens Lantost Skattegårdens Lantost 21 km Oerhört trevligt ställe som man måste besöka om man har vägarna förbi. Värt en omväg ...
Reviews
Bra personal och trevlig personal, väldigt sköna folk som jobbar där också!
Hemköp finns vid Söderport i Alingsås bland flertalet sorter handels idkare och parkeringen för bilburna är stor med bred entre'. En välsorterad mångfald , speciellt för veggare i och med gryner , mjöl och gourmet hermetik hela registret befintligt är en av Hemköps många tillgångar som affären erbjuder. En fiskhandel utanför och trädgårdsvaru erbjudanden ramar in entren till Hemköp. En välbesökt butiks marknad med 2 kassor och effektiv betalnings expediering berikar mig som kund här och den bemannade charkuteri disken har både sandwich pålägg i brett urval samt grillat och kallrökt samt varmrökt så hit ska man söka sig ifall man vill hitta för bordets håvor just det som inte finns någon annanstans i Alingsås. Fräsch frukt och grönt avdelning och nybakat bröd både till kaffe som till frukost är var dag alltid här att finna. Refreshment som pilsner - läsk - konfekt och snacks med mera jämte mejerivaror och paket juicer finns i brett sortiment med mera till vardag som till fest både i föreningen som till hemmet och har du höga kvalitets samt sortiment samt ekonomi spar krav är det till Hemköp du styr din kosa en liten bit nordväst om Alingsås järnvägs station. Här lyckar du till. 7 dagar i veckan. Året runt.
Liten trevlig butik med bra utbud.
Frukt och grönt avdelningen är under all kritik. Frukten blir dålig nästan en eller två dagar efter inköp, men det värsta av allt är att vi TVÅ gånger, om inte tre, köpt salladshuvuden som visat sig ha småkryp i sig när vi ska börja laga mat. Sambon såg även små maskar i en förpackning med svamp. Handlar aldrig frukt och grönt där igen!
Trevlig personal.hittar bra där varorna finns.Rosor till alla som jobbar där.
Postombud Hemköp är jätte dåligt. Kunden öppnar BankID behöver inte id kort, min id kort slutade datumen men jag har tid för id kort måste jag väntar 2 månaden. Men Hemköp säger måste ha datum id kort. Jag kan tyvärr inte tar min paket posten.
Tyvärr måste man kolla datum på varje vara man köper.. Vissa i personalen packet upp varor å lägger de nya framför de äldsta.. Så har man otur så kommer man hem med en vara där utgångsdatum passerat. Uppdatering... Det gamla sitter i att alltid kolla datum.. inte hänt mer än 1 gång sen butiken byggdes om.. och SÅ snygg den är nu..
Bra service Trevlig och kunnig personal.
Fina jordgubbar och grönsaker samt gott ifrån charken blev det att äta denna sommardag!
Butiken har definitivt uppgraderats till det bättre! Hade dock önskat fler veganska och mjölkfria alternativ i mejeri och kyldisk Veganska Pålägg, annat än ost hade varit toppen!
Comment on this business

to add Hemköp Alingsås map to your website;