facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hemköp

Address: Gullmarsplan 4-6 , Johanneshov 121 40, AB, SE
Phone: +46 8 91 69 00
City: Johanneshov
Zip Code: 121 40


Opening Hours

Monday: 09:00-21:00
Tuesday: 09:00-21:00
Wednesday: 09:00-21:00
Thursday: 09:00-21:00
Friday: 09:00-21:00
Saturday: 09:00-21:00
Sunday: 09:00-21:00


related searches: Hemköp near me, Hemköp johanneshov videos, Hemköp Stadshagen, Hemköp öppettider julafton, Hemköp Stockholm, Hemköp öppettider Jakobsberg, Hemköp Skanstull, Hemköp Rosendal
Similar places near
ICA Supermarket ICA Supermarket 722 meter Bra utbud har det mesta man behöver manuella kött och fiskdisk
OK Detaljhandel OK Detaljhandel 1 km Maten var oätbar. Fanta frozen var helt okej, men rör inte köttbullarna. Tog mig 20 m...
Björkens Livs Björkens Livs 2 km Beställde en chicken massala ..bland de äckligaste upplevelsen .. torr kyckling och d...
ICA Nära ICA Nära 3 km Nog den sämsta ICA:n jag varit på. Smutsigt och inga snabbkassor och den vanliga kass...
Reviews
Det här är min närmaste livsmedelsbutik, tyvärr måste man vara vaksam för att inte bli lurad. Det är ofta fel priser i kassan i relation till priset på hyllan - och ibland helt andra produkter! Idag upptäckte jag att äggen jag köpte slogs in som ”frigående utomhus” när de i verkligheten enligt kartongen är ”inomhus”. En kund före mig köpte samma, totalt är det stora belopp man lurar till sig på det här viset. Bedrägeriet mot konsumenterna måste upphöra.
Sämsta personalen som inte köper ut 2 energidryck till en fast man är 15 men ens kompis inte hade sitt lägg med sig så ville dom inte, råttor säger jag!
Plocksalladen är här inget för vegetarianer, litet och tråkigt utbud. Måste vara bland den minsta och sämsta plocksalladen i hela Stockholm, expandera lite bara. Snälla, det är inte så svårt.
En rejäl städning behövs. Damm överallt i rulltrappan ner till butiken. Sen är det lite slitet både här och där. En stor eloge är att de jobbar aktivt med matsvinn och rear ut produkter så de inte slängs. Mer personal i kassorna behövs.
Dåligt utbud och lite personal som inte alltid är jättetrevlig. Handlar bara här för att det inte finns någon annan butik i området.
Nej det har inte som ica där blir jag nöjd med och min allra bästa vän som är en söker efter det så bästa kött och grönsaker och Coca-Cola viktigt att det är färska varor och tjänster inom området. Det är en bra
Jag gillar storleken av affären, närheten, de har allt vad jag behöver, fräscht. Hjälpsam o trevlig personal.
Absolut den sämsta livsmedelsbutiken i Johanneshov. Redan på måndagar efter lunch så är dom flesta erbjudande bortblåsta. Kommer du efter arbetet så kan du knappt köpa något färskt bröd eller dylikt. Underbemannad personal som märks på humöret. Så här har det varit dom sista åren. Hit går man om det är riktig kris. Synd läget är bra.
Det var uppenbart irriterande kunder i den här butiken jag blev tillsagd att sluta fotografera. Det är uppenbart att diskretion är viktigt för Hemköp kunder. Hur som haver med den saken mycket folk var det och hyggligt trångt med kassa personalen var hyggligt snabb och butiken var i stort ren och snygg.....min bästa bild då här långt . Jag återkommer mycket troligt under de månader på året då snöfall minusgrader och annat vidrigt plågar vår värld med kamera och penna redo för action.
Bra hemköp har mycket för att endå va rätt liten butik.
Comment on this business

to add Hemköp map to your website;