facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hemköp Ljungsbro

Address: Löjtnansgatan 2, 590 71 Ljungsbro
Phone: 013-630 40
City: Ljungsbro
Zip Code: 590 71



related searches: ICA Nära Ljungsbro, ICA Ljungsbro, Hemköp jobb, Hemköp öppettider, Ica Hemköp, Exotisk planka Hemköp, Hemleverans mat Ljungsbro, ICA brunnby öppettider
Similar places near
ICA Nära Ljungsbro ICA Nära Ljungsbro 2 km Schyssta grejer säger jag bara . Allt och lite till typ .
Reviews
Köpte en god skink- och räkbagette på midsommarafton, när alla andra i området hade stängt. Den var god
Finns basutbud så daglig inköpen funkar bra.
Bra parkering och bra erbjudanden i denna affären, som har bra sortiment med kött/grill avdelning och lite bakelser och tårtor.
Bra butik med lättillgänglig parkering.
Smutsigt och väldigt dyrt, samt att de försöker gömma alla veckans erbjudanden
Behöver städas från golv till tak. Framför frysarna speciellt på sommaren är det vatten vid delikatess disken.......i korgarna i frysarna osv .
Välsorterad butik, trevlig personal och jag går ut med mer än vad jag tänkt då det var hyfsade priser. Bra stor parkering.
Första gången jag varit på Hemköp. Verkar vara bra! Jag var bara ute efter att köpa en dricka, eftersom jag var inne där en varm sommardag.
Tillsynes välsorterad butik för sin storlek. Jag har inte genomfört några större inköp här, men har oavsett vad jag varit ute efter vid mina besök lämnat med det jag kom dit för vilket är kalas. Personalen, och då framför allt den något äldre generationen är lite loj och generellt ganska ointresserad i sin framtoning. Butiken som sådan är fräsch, men jag tycker att det finns förbättringspotential för entrén in i butiksytan. Den är dold bakom ett hörn så att man knappt ser den som förstagångsbesökare.
När jag en gång tog fram fel bankkort och skulle betala stod det "medges ej" jag fattade att det blev fel betalkort men thailändska kassörskan sa med högt ton "DU HAR INGA PENGAR!". Jag tycker att det var jätte lågt, för hon vet ju inget om min plånbok. De äldre personalen behöver nog lämna in avskedsansökan för att de är så otrevliga mot kunder, riktigt dåligt bemötande, så oprofssiga. Jag tycker att stället är fin annars och att man bör handskas med priser eftersom det är en bit från stan men personalen behöver man göra något åt. Mvh vardagens kund.
Comment on this business

to add Hemköp Ljungsbro map to your website;