facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hemköp Näsbypark

Hemköp Näsbypark

About

Vi erbjuder ett brett sortiment av kvalitativa råvaror till bra priser. Öppet alla dagar 8 - 22. Välkommen in!

Story

Vi erbjuder ett brett sortiment av kvalitativa råvaror till ett bra pris. Här hittar du det du behöver för både vardag och fest. Öppet alla dagar 8 – 22. Välkommen in!

Address: Eskadervägen 6, 18354 Täby
Phone: 08-544 431 70
City: Täby
Zip Code: 18354


Opening Hours

Monday: 08:00 - 22:00
Tuesday: 08:00 - 22:00
Wednesday: 08:00 - 22:00
Thursday: 08:00 - 22:00
Friday: 08:00 - 22:00
Saturday: 08:00 - 22:00
Sunday: 08:00 - 22:00


related searches: Postnord Näsbypark, Hemköp Näsbypark jobb, Hemköp erbjudande, Ica Hemköp, Hemköp Täby Centrum öppettider, Hemköp norrort, ICA näsby alle, ICA Alléns näsbypark veckans flygblad
Similar places near
Hemköp Hemköp 21 meter Det var idag första gången på 15 år som jag var i Näsby park och wow här har det hänt...
ICA Stop ICA Stop 1 km Lyxigt. Här hittar du saker som du inte hittar någon annanstans. Kanske lite dyrt på...
ICA Metro Täby Centrum ICA Metro Täby Centrum 2 km En väldigt bra mataffär. Stor lokal, och man hittar det man söker.
Hemköp Hemköp 2 km Bra men kan vara väldigt lång väntetid framförallt vid jul.
Ica Rösjöhallen Ica Rösjöhallen 4 km Bra butik med bra utbud och hjälpsam personal. Hanteringen av Corona har varit mycket...
Coop Forum Täby/Arninge C Coop Forum Täby/Arninge C 4 km Nytt och fräscht men inte lika bra som gamla Coop Forum. Plus för Apoteket i samma lo...
Abbes Fisk & Deli Abbes Fisk & Deli 4 km Dåligt service. God mat men för lite och för dyrt. Bad om lite mer bröd fick jag beta...
Willys Willys 4 km Stor affär med stort utbud. Lite besviken att de bara har mini krustader, de större i...
ICA Supermarket Täby Kyrkby ICA Supermarket Täby Kyrkby 7 km Det är en bra Ica och man har enkelt att hitta saker.
Reviews
Det var idag första gången på 15 år som jag var i Näsby park och wow här har det hänt grejer. Vilken riktigt häftig butik Hemköp slagit upp riktigt härlig ljus lokal underbart fint indelade ytor för olika typer av produkter. Bröd för sig fisk för sig och mejeri för sig själv och så vidare. Stor butik som är mycket ljus och på alla sätt och vis inbjudande samt rent och snyggt och ingen trängsel i butikens gångar.....en liten anmärkning dock en kassa öppen och hyggligt med folk som vill betala sådant vinner inte kunders förtroende i längden.
Otrevliga personal och oprofessionella när det gäller kunder och service. Jag bor i närheten och ibland måste jag handla här tyvärr. Jag rekommenderar inte den här hemköpen.
Många varor på liten yta. Dock lite dyrare då det är en lokal hemköp.
Svårt att få parkering, varor helt ok. Många billigare än på andra ställen, bla. Garants skinka ganska lite personal, bara en bemannad kassa, bygger på sjävscanning.
Jag handlar nästan dagligen, i de flesta matbutiker runt om i Täby, detta beroende på vilka övriga ärenden jag har just för dagen. Denna butik handlar jag bara när jag ska ha ett par enstaka saker som saknas hemma för stunden, eftersom priserna är skyhöga. I princip ALLA vanliga varor, t.ex senap, kaffe, müsli, konserver, korv, bröd, ost, bacon, fryst, tomatpuré, är 4-5kr dyrare per produkt! Alltså 15st varor i kassen blir 75kr dyrare, varje gång du handlar. Och trots detta, är det sällan personal på golvet eller finns en charktdisk. Fil/mjölk ligger ca 0-1-2kr dyrare, där vågar man nog inte höja mer då mjölkpriset är något folk har bra koll på. Butiken är välbesökt efter jobbet och det kan inte vara en brist på fina intäkter. Den lilla butiken vid Näsby Allé station har samma galna prisnivå, men har å andra sidan en liten charkt och mer serviceinriktad personal. Dessa två butiker har tidigare legat i topp när "matkassen"prisnivån rapporterats i lokaltidningen. Möjligen att IcaStopp också finns där i toppen men den butiken är å andra sidan fantastiskt.
Bra butik men ingen butik att storhandla i då Hemköp är rätt så dyrt
Den är bra affär mycket bra kvalitet och sortiment men jag tycker att den är väldigt dyrt
Bra butik med lite lyxigare utbud. Här finns även möjligen till att göra fina klipp då flera produkter kan hittas till lägre pris på grund av kort datum. Utmärkt!
Ofta bra kampanjer på kött och fisk. Finns varm mat buffé som man kan ta i låda, mycket fin. Bra delikatess disk kött/fisk.
Trevlig, men pris som en liten butik
Comment on this business

to add Hemköp Näsbypark map to your website;