facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hemköp Opaltorget

Hemköp Opaltorget
Address: Grevegårdsvägen 198E, 421 61 Västra Frölunda, Västra Götalands Län, Sweden
Phone: 0313636680
City: Västra Frölunda
Zip Code: 421 61


Opening Hours

Monday: 08:00 - 21:00
Tuesday: 08:00 - 21:00
Wednesday: 08:00 - 21:00
Thursday: 08:00 - 21:00
Friday: 08:00 - 21:00
Saturday: 08:00 - 21:00
Sunday: 08:00 - 21:00


related searches: Hemköp presentkort
Similar places near
ICA Supermarket Åkered ICA Supermarket Åkered 951 meter Cyklade dit för att köp Bregott extra saltat 600g och jordgubbar bara. Brukar sällan ...
Jan Comstedt AB Jan Comstedt AB 2 km Underbart hjälpsamma och angelägna om att kunden ska bli nöjd @Erik Ekström
Viking Yachting AB Viking Yachting AB 3 km Bästa tillbehörsbutiken och servicen i stan! Alltid öppna för diskussion, tips och id...
Swedol Swedol 3 km Tyvärr fanns inga små storlekar att testa alla är int large eller uppåt
Kapellteknik Kapellteknik 3 km Kapellteknik i Göteborg är företag inriktat på marin sömnad. Med lång erfarenhet av d...
Reviews
Nytt och fräsch lokal, en klar förbättring från tidigare gamla slitna Willys butik. Här är det ordning i hyllorna, lätt att hitta.
De har bara en kontantkassa, som vid mitt besök var trasig vilket innebär att kontantkunder ej fick handla. Skärpning hemköp, se till att ha minst två kontantkassor i en såhär stor butik.
Nya butiken är ett lyft till nya nivåer. Nytt, fräscht, ljust och mer matglädje. Bra utbud. Härlig personal. Rekommenderas!
Det enda negativa är att parkering direkt utanför inte är gratis.
Har inte hunnit handla så många gånger här ännu men upplevelsen är mycket bra. Rymligt, fräscht och trevlig personal.
Det bästa med affären är att man inte längre behöver åka till Frölund torg för att handla . De har nästan allt man behöver på Hemköp . Ren nyvigd affär .
Helt ok, inte lika bra utbud som den i Frölunda Torg. Hade varit bättre om det låg en Willys där istället då det redan finns en Hemköp i området.
Det sämsta är att man måste betala parkering för att handla här
Personal JOHANNA! jag har varit inne på butiken i söndags med min man.på hemköp opaltorget. Vi skulle skicka ett brev. Jag står så fin bredvid min man förskte hjälpa min man med adressen som vi ska skicka till. JOHANA kom och hjälpte oss där kom hon med jätte dålig humör som inte äns orkade och säga hej till mig va lite trevligare men min man, hon bad mig att hålla avstånd från min man och bordet där vi står och sa hon till mig du får inte tuga tuggummi med öppen mun. så du ska inte spotta på bordet pgv pandemin på jätte fullt sett som jag fick ett shock hur kan hon beter sig så här? Om Hon är så rädd bodde hon använda munskydd och handskar eller om hon har dålig dag måste hon stana hemma inte så att jag känner mig skyldig när jag kommer o handlar. Jag frågade vad heter din chef sa Hon Niclas sen efter frågade jag andra personalen som sa han chefen heter Anna. Skickat från min Galaxy
Bra och stor butik, enda anledningen till att de inte får 5 stjärnor är att det är varmt inne i butiken, fördel på vintern,men på sommaren så ger det nästan lite panik. Trevlig personal och hjälpsamma. Gillar även att man kan checka ut själv. Inte behövt åka in till Frölunda för att handla efter att den nya butiken öppnat. Dom har ett bra sortiment och allt man behöver.
Comment on this business

to add Hemköp Opaltorget map to your website;