facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hemköp Råcksta

Hemköp Råcksta

About

Hemköp Råcksta, västerorts nyaste och mest moderna tillskott inom livsmedelsbutiker. Vi är din kvartersbutik med ett stort urval i sortiment och i synnerhet till färskvaror.
Vi öppnar den 15/5-19 och återkommer med öppningstid.

Snart ses vi!

Address: Funäsgatan 39, 16274 Vällingby
City: Vällingby
Zip Code: 16274


Opening Hours

Monday: 07:00 - 22:00
Tuesday: 07:00 - 22:00
Wednesday: 07:00 - 22:00
Thursday: 07:00 - 22:00
Friday: 07:00 - 22:00
Saturday: 07:00 - 22:00
Sunday: 07:00 - 22:00


related searches: Hemköp erbjudanden, Hemköp Hornstull, Hemköp Skanstull, Hemköp leverans, Hemköp Torsplan, Hemköp Jönköping, Hemköp recept, Hemköp Nordstan
Similar places near
Ica Nära Söderberga Ica Nära Söderberga 766 meter Trång butik redan från början. Så även om det var få kunder i butiken så var det svår...
Reviews
Att personalen på den här butiken fortfarande har kvar sina jobb är helt sjukt. Hur kan man ställa kartonger och varor på golvet över HELA butiken så man knappt kan röra sig? Ouppmärksamma vid snabbkassan och riktigt otrevliga också, har bott i Råcksta sen de öppnade och handlat till och från och har aldrig fått ens ett någorlunda trevligt bemötande
Nästan alla snabbkassor låsta för avstämning. En stakars personal i kassan som förväntas sköta kassa och snabbkassa när kön ringlar sig. Rabbater inte inlagda på måndagar så man får betala fullpris. Gillar läget av butiken men är en av dem värsta. Personalen är allmänt otrevlig och omotiverad.
Väldigt dåligt utbud tillsammans med fyra priser drar ner betyget rejält. Dessutom alltid en kassa med extremt lång kö och snabbkassor som är avstängda och utan bemanning. Handlar bara om jag måste.
Lever på läget. Ofta bara en person som tar hand om både kassan och självscanningen. Endast en pantautomat, som nästan jämt är full.
Det behövdes verkligen en affär i Råcksta. Affären har potential att bli hur bra som helst. Mitt omdöme varit negativ till detta butik dock den ändrades när jag fått se hur butikschef lägger sin tid och själ för att få en fin butik. Du är en stjärna Jesper!
Helt okej butik. För lite personal schemalagd vilket gör att man ofta får stå och vänta vid självscanningen. Panten är dock under all kritik, om man går dit för att panta tio gånger så kanske pantmaskinen fungerar en gång. Att tömma maskinen verkar vara en spetskompetens som man måste ringa in med 6-10 dagars leveranstid.
Väldigt svårt att hitta parkeringsplats. Annars helt ok affär. Varför har de inte upphämtning av varor med e-handel när det är så svårt att parkera? Edit: Nu har det faktiskt blivit lättare att parkera nära affären, med möjlighet till fler platser med korttidsparkering. Bra! Butiken har också blivit ännu bättre både vad gäller service och produkter!
URUSEL PERSONAL! Otrevliga, ställer kartonger överallt i butiken så man inte kan ta sig fram, aldrig någon vid självscanningen, urdåliga på att plocka upp varor när dom kommer in, hyllorna står halvtomma i månader och är inte förens man faktiskt frågor efter den varan som dom går och hämtar den. Har jobbat på matbutik många gånger förr och det här den mest oorganiserade, otrevligaste skara av personal jag någonsin sett. Och så mögliga, utgångna varor. Usch. Enda anledningen till varför jag kommer tillbaka är för att det inte finns något annat i närheten
En helt duglig mataffär i Råcksta. Utbudet är förhållandevis bra men servicen är rätt dålig. Perfekt ställe att glida in på för mindre vardagsinköp men om du är ute efter att handla mer specifika saker så rekommenderar jag att du besöker Hemköp eller Coop i Vällingby och om du ska storhandla så finns Stora Coop i Vinsta. Alla dessa är betydligt bättre alternativ med ett bättre utbud och en bättre service. Dessa affärer ligger dock en bit bort om du bor i Råcksta.
Hemköp i Råcksta får ett stjärna då det inte går ge lägre. Jag vet inte ens vart jag ska börja eftersom butiken kan vara den absolut sämsta mataffären som jag någonsin har besökt. För det första är frukterna och grönsakerna ofta väldigt ofräcsha och äckliga. För det andra är utbudet väldigt litet vilket är problematiskt eftersom det inte finns större butiker i närheten. För det tredje är personalen HEMSK! Personalen är sällan vid självscanningskassorna utan man får som kund gå runt i affären för att leta efter hjälp om köpet t.ex måste granskas av personal. När någon som jobbar där väl kommer fram har de alltid en dålig attityd och i princip himlar med ögonen som att man som kund skulle störa dom även om det är deras jobb. Med tanke på affären som helhet är de skyhöga priserna TOTALT OACCEPTABLA!
Comment on this business

to add Hemköp Råcksta map to your website;