facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hemköp Rydebäck

About

Hemköp värnar om din intergritet och dina personuppgifter. Läs mer om vår integritetspolicy här http://www.hemkop.se/artikel/dataskydd.

Story

Välkommen till Hemköp Rydebäck
Din närbutik med hög färskvaruprofil, god service och hög kvalitet samt ett stort engagemang för orten!
Vi utvecklar ständigt vårt produktsortiment där våra priser klart bör jämföras med de större kedjorna - Det är inte längre lönt att pendla till stormarknaden för att handla prisvärd mat.

Välkomna in!
Henrik med personal...

Impressum

Henrik Liljedahl

Address: Frösögatan 7, 25730 Rydebäck
Phone: 4642221373
City: Rydebäck
Zip Code: 25730


Opening Hours

Monday: 08:00 - 21:00
Tuesday: 08:00 - 21:00
Wednesday: 08:00 - 21:00
Thursday: 08:00 - 21:00
Friday: 08:00 - 21:00
Saturday: 08:00 - 20:00
Sunday: 08:00 - 20:00


related searches: Hörnan Rydebäck Öppettider, Coop Råå, Hemköp erbjudande, Hemköp Stattena, Hemköp Helsingborg, Maxi Råå, Willys
Similar places near
Aromatic •89• Sweden Aromatic •89• Sweden 306 meter Översatt av Google Specifikt, tydligt, informativt Original Konkretu, aišku , inform...
Direkten Rydebäck Direkten Rydebäck 375 meter D alltid stängt, o säljer inte ens ris...
LT-Vinh AB LT-Vinh AB 963 meter
Reviews
Bra att byn har en butik med hyfsad bredd dessutom. En del av personalen är väldigt trevlig. På söndagarna ser gröna avdelningen ut som efter slaget vid Verdun, inte ok. Generellt så behöver frukt/grönt fräschas upp, många gånger hittas dåliga/skämda produkter där. Hemköp och bybor hade mått bra av konkurrensen från en annan butik, gärna Lidl. Vi får hoppas:
Lyfter sig för varje vecka som går och senaste året har det hänt otroligt mycket. Bra prisupplevelse, ordning i hyllorna och trevlig personal. Saknar urval vad gäller kött/chark och fisk som gör att jag inte tar kundvagnen utan "kundkorgshandlar".
Behövde laga maten själv! Vilken skandal! kommer tillbaka om ca. 2 dagar
Fin butik , trevlig personal, och dom har allt man kan önska sig,
Tråkig butik med tråkig personal.
Men vem älskar inte deras härliga bemötande i kassan. Alla borde ha en " Roger" i sin butik. Butiken känns idag fräsch och inbjudande med bra erbjudande. Trevlig närbutik!
En trevlig butik med bra kampanjer och priser. En del av personalen är otroligt arroganta med en mycket tråkig attityd. Detta uppvägs dock av den andra delen av personalen som är rakt det motsatta
So der ingen vidare micke dirt
Kommer alltid tillbaka för ni har så bra personal! Alltid jätte trevliga, bra bemötande och hjälpsamma. Tack vare att ni har sådan personal gör det roligt för oss som kunder att komma tillbaka
Hemköp är en pärla vid sundet ! Trevlig och glad tillmötesgående personal och bra sortiment utifrån sin storlek på butik. Nu i Covid-19-tider har de handspritsdisk och till lösgodis kastas skopan i disken efter en användning. Bara gott att säga om Hemköp i Rydebäck. Rock on!
Comment on this business

to add Hemköp Rydebäck map to your website;