facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hemköp Särö

About

`Områdets mest omtyckta matbutik`,är vår vision.
Välkommen till din personliga matbutik,Hemköp Särö.

Address: Furubergsvägen 4, 42941 Särö
Phone: 031-935019
City: Särö
Zip Code: 42941


Opening Hours

Monday: 08:00 - 21:00
Tuesday: 08:00 - 21:00
Wednesday: 08:00 - 21:00
Thursday: 08:00 - 21:00
Friday: 08:00 - 21:00
Saturday: 08:00 - 21:00
Sunday: 08:00 - 21:00


related searches: Hemköp Särö ombyggnad, Hemköp recept, Hemköp Kullavik öppettider, Hemköp Kullavik Facebook, Hemköp Billdal, Hemköp Onsala, Veckans erbjudanden Hemköp Billdal, ICA Maxi Kungsbacka
Reviews
Bästa Hemköp-butiken. Nyrenoverad och så fin och fräsch
Den här affären har verkligen fått sig ett lyft sen de gjorde om butiken. Fräschare, lättare att hitta, bra och intressant utbud.
De slutar aldrig förvåna med hur dålig koll de har på datum och kvalitet på färskvaror. Har många gånger fått dåliga varor och ser nästan varje gång jag handlar antingen utgångna varor eller tveksamt beteende från personalen gällande kyl och frysvaror. Har tex senaste tiden fått tinad omfrusen styckglass, ruttna jordgubbar och grönsaker som möglat efter mindre än en dag i hemmet. Har påtalat det trevligt till en tjej i personalen som trots att jag hälsar vänligt på henne varje gång jag handlar alltid är snäsig och kort i tonen.
Nya STORA Hemköp i Särö är riktigt bra . Stort utbud / fina varor som är lätta att hitta. En toppenbutik att handla i . Rekommenderas!.
Dåligt kött. Köttfärs säljes till fullt pris trots utgångsdatum idag. Den är grå. På etiketten står att den kommer från Tjolöholm. Jag frågar personal om de inte ska sänka priset när det går ut idag. Jag får till svar att de inte gör det på sådant som de gör iordning själva. Om de gör iordning färsen själva varför står det då Tjolöholm på etiketten? Rena matfusket i denna affär och så har det varit tidigare. En affär som ger en skamfläck för Hemköp.
Nytt , fräscht, gott utbud och trevlig personal.
Trångt i gångar och vid kassorna. Inte alla kunder har förstått att respektera att hålla avstånd till andra. Utslitna golvmarkeringar för kundavstånd. Överhuvudtaget ingen bra miljö.
En av de bästa mat affärer jag varit i. De har allt!
En liten charmig butik med tillfredsställande sortiment. Extra plus i kanten för deras chark. Trevlig personal med bra servicenivå.
Bra kvarters butik. Förhoppningsvis blir den ännu bättre.
Comment on this business

Directions to Hemköp Särö with public transportation


Särö centrum 50 meters
720
X3
Särö skola 180 meters
720

to add Hemköp Särö map to your website;