facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hemköp Svanesund

Hemköp Svanesund

About

För dig som gillar mat

Story

Vi på Hemköp Svanesund älskar god mat. Vi hjälper dig att hitta maten till både vardags och helg. Vi vill inspirera er till matglädje och hos oss hittar ni ett brett sortiment med ekologiska varor och varor med Bra pris.

I våran manuella fiskdisk hittar du alltid färsk fisk och skaldjur till dom bästa dagspriserna. Är du ute efter lunch så kan du plocka ihop din egen sallad från våran alltid fräscha salladsbar eller välja något att äta från vår delikatess.


Vi ser fram emot att möta dig i våran välfyllda butik.
Personalen på Hemköp Svanesund

Address: Skansvägen 2, 47232 Svanesund
Phone: 0304-44343
City: Svanesund
Zip Code: 47232



related searches:
Reviews
Här han man varit och handlat ett antal gånger, trevlig personal. Alltid städat och i ordning.
En lite mindre butik som trots det har en hel del i sortimentet. Men trots att de ingår i samma koncern som Willys så är de betydligt dyrare än Willys, även när det gäller deras egna märken som Eldorado och Garant. Dessutom har deras app blivit mycket sämre och krångligare...
Bra butik med stort sortiment. Trevlig personal.
Bra men allt finns inte hemma, när man väl bestämt sig för att köpa något….men basvaror finns , så allt ok !
Inte jättestort sortiment men de har det mesta och det är ett perfekt ställe att stanna till på i väntan på färjan.
Det mesta man behöver, relativt bra priser och go personal
Bra lokalaffär speciellt efter renoveringen, trevlig personal! Dock är parkeringen onödigt trång och lite labyrintkänsla där det ofta blir trångt att passera vid möte lr då folk stannar till utanför ingången.. Sedan kan man ju fundera på placeringen av reklamskylten mitt på den bortre parkeringen.. Men de närmaste parkeringsplatserna är bra.
Bra ställe, finns också en jätte bra restaurang/café vara en liten bit ifrån med fantastisk mat och bakelser. Till och med vegetariska val. Stället kallas "Bröbacken" och jag rekommenderar det starkt innan en trevlig shopping upplevelse inne i hemköp.
Jag tycker om Hemköp. Jag har handlat där i många år. Tyvärr är sortimentet något begränsat, framför allt vad gäller produkter för diabetiker. Mycket trevlig personal och butiken är ljus och trevlig.
Trevlig och bemötande personal.
Comment on this business

to add Hemköp Svanesund map to your website;