facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hemköp Trollbäcken

Address: 2 Allé plan, 135 51 Tyresö
Phone: +4684487360
City: Tyresö
Zip Code: 135 51



related searches: ICA Trollbäcken, Ica Hemköp, Willys Tyresö, ICA Maxi Haninge erbjudanden, Coop Tyresö erbjudanden, Coop port 73
Similar places near
Köttboden Köttboden 547 meter Köpte 2 st dagens lunch. Supertrevligt bemötande i butiken, maten kändes vällagad och...
Syrrans lanthandel Syrrans lanthandel 4 km Trevlig personal och bra utbud trots dess storlek som har det man behöver
Reviews
Levde inte upp till mina förväntningar. Hade hoppats på en bättre struktur. Inte speciellt billigt heller. Hittade dock vitkål och lösgodis till bra pris. Butiken kändes lite mörk, det var mörka höga hyllor, svårt att få en bra överblick. Plus för nybakat bröd.
En bra butik för den som vill handla det mesta man behöver i matväg. Frukt och grönsaksavdelningen är det bästa med hela butiken. Allt är väldigt fräscht och rent och det finns mycket att välja på. Andra delar i butiken kan kännas lite rörigt vid första anblicken men efter ett par gånger har man vant sig.
Köpte 1 energi dryck fick betala för 2. Och sen kunde jag inte få pengarna tillbaka ävenfast jag hade kvitto!! Handla aldrig där. Gå till ica trollbäcken istället:
Har allt nästan även långa köer
Bra, stor affär med stort utbud. Alltid rent o fräscht
Gröns potatisar, ofräscht, rörigt. Vad har hänt med det som en gång var Tyresös bästa butik?!?
En butik med mycket stort utbud.
Helt okej butik, dyrt dock! Men kassorna, snälla!!! Katastrof är i underkant!!! Och inte tala om snabbkassorna där man får kontroll varannan gång, hål i huvudet.
Så himla trevlig personal i posten!
Bra och välsorterad butik. Lite lyx känsla ibland så därför få de av mig en svag 4 stjärna. Butiken som har lite av varje och verkar kämpa med att ha plats för ännu mer på det lilla utrymmet som finns. Priserna är lite högre på vissa varor och ibland kan man uppleva att det är lite stökigt kring kassorna och vid glass kylarna. Bra kött deli med mellanstor variant på kött. Amerikanska varor har för högt pris jämfört med andra butiker. Det ska inte skilja på 20+ kr för en ckokolad jämfört med andra butiker. Så här får ni tänka till lite tycker jag.
Comment on this business

to add Hemköp Trollbäcken map to your website;