facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hemma på Källebacka

Hemma på Källebacka

About

Gårdsbutik med återbruk, inredning, blommor och Café.

Story

Välkommen till vår gårdsbutik Hemma på Källebacka.
Här har vi skapat mötesplatsen som ger dig möjlighet att få dela vår glädje över att som hyresgäster få bo i denna kulturmiljö som inspirerat oss på så många sätt. Ett säteri med anor som fyllt oss med den kreativitet som vi nu delar med oss av.
Vi vill att du ska kunna komma ut till oss och ta del av vår upplevelse, dricka en kopp kaffe med dopp ute i solen eller inne framför brasan och doften av eld, inspireras av vår skaparglädje eller bara njuta och begrunda de ting vi omger dig med. Mycket av det vi inreder med, i stort och smått, är till salu men bara sådant vi själva skulle vilja ha i vårt eget hem, ett stenkast bort. En av oss är utbildad florist med en uttalad skaparglädje åt det vilda och sköna, så även doft av blommor erbjuder vi dig. En annan av oss kallar sig ”skrotkreatör”. Dennes föremål ska locka till skratt, reflektion eller beundras nog för att tas hem till egen favoritplats.
Vi har öppet året om på fredagar, lördagar och söndagar. Vi tar även emot förbokade grupper andra dagar mot överenskommelse. Den som kommer under sommaren och har lite tur, kan möjligen känna doften av kobajs efter kossorna som betar runt hörnet.
Följ oss gärna här på Facebook eller på Instagram ”hemmapakallebacka”

Varma hälsningar från Källebacka
Christina och Peter

Address: Källebacka Säteri 102, 523 93 Marbäck
Phone: 0702572584
City: Marbäck
Zip Code: 523 93


Similar places near
Bergtäkten i Marbäck Bergtäkten i Marbäck 3 km Parkering ski World cup
Comment on this business

to add Hemma på Källebacka map to your website;