facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hemmakväll Karlshamn

Hemmakväll Karlshamn

About

Välkommen till oss på Hemmakväll i Karlshamn! Vi erbjuder dig Karlshamns bästa lösgodis & ett stort utbud av USA-godis och smaskiga nyheter.

Story

Vi kan erbjuda dig Karlshamns bästa lösgodis och största utbud av köp- och hyrfilm. Hos oss hittar du alltid de senaste spelnyheterna till PS2, PS3, XBOX360, PC, Nintendo DS, Nintendo 3DS och Wii. En nyhet är även vårt breda utbud av iphone-tillbehör!

Impressum

Butikschef. Johanna



"Godisbutikskedja"
Address: Södra Fogdelyckegatan 27, 37436 Karlshamn
Phone: 045413827
es.llavkammeh@nmahslrak
City: Karlshamn
Zip Code: 37436


Opening Hours

Monday: 12:00 - 21:00
Tuesday: 12:00 - 21:00
Wednesday: 12:00 - 21:00
Thursday: 12:00 - 21:00
Friday: 11:00 - 22:00
Saturday: 11:00 - 22:00
Sunday: 12:00 - 21:00


related searches: Hemmakväll lösgodis pris 2023, Hemmakväll 1 kg godis pris, Hemmakväll pris, Hemmakväll lösvikt pris, Hemmakväll Gävle, Hemmakväll göteborg, Hemmakväll uppsala, Hemmakväll öppettider påsk
Similar places near
Hemmakväll Hemmakväll 14 meter Ett Riktigt bra Ansiktslyft man har gjort Det är finns mer utbud av allt Godis och d...
Tågkiosken i Karlshamn Tågkiosken i Karlshamn 586 meter Kanon att den finns, bra om den också hade öppet på lördagar.
FrejCreative FrejCreative 688 meter Jag gör allt från cinematiska drönarfilmer till detaljrika produktreklamer. Mitt mål ...
Reviews
Karlshamns Hemmakväll är den bästa hemmakvällbutiken vi handlat i varje gång vi kommer dit får vi ett supertrevligt kundbemötande av denna fantastiska personal.
Ett Riktigt bra Ansiktslyft man har gjort Det är finns mer utbud av allt Godis och det är också kul när man har gjort Present Förpackningar med dylika smaker Bra Jobbat
Bra därvid stort utbud eget koncept bes när man vill ha nått ut över det vanliga. Me like mvg
Stora fräscha lokaler, supertrevlig och hjälpsam personal och ett brett utbud. Verkligen toppen!
Nu är ju en stjärna minsta betyg så sätter antal minus för att öka på förståelse att man inte går in här. Överpris på det mesta, inte särskilt trevlig personal, butiken är tråkig! Visst är jag positiv?
Stor och luftig affär med en massa godis. För den som inte vill köpa hinkavis med godis så finns även små godispåsar. Har inga synpunkter på sortimentet som verkar vara av det vanliga utbudet. Kanske inte det billigaste stället för godisinköp. Trevlig personal i kassan.
Otrevlig personal som är maktgalna och inte ett dugg service inriktade. Lurade mig på pengar. Ska man mot förmodan handla så rekommenderar kontanter!
Dom har tatt bort många filmer, men riktigt billiga deals och färskt godis. Dom har också en hylla med snacks och godis som inte finns i Sverige, och i kylen finns också många läsksmaker man inte har sett förr, t.ex. fanta pineapple. Rent och fräscht ställe, med trevlig personal.
Nu finns bara dåliga överskott dvd:er kvar förutom godis och läsk. Grymt bra godis och bästa läskedryckerna. Till överpriser tyvärr men det är okej tycker jag för att vill man ha dessa varor får man antingen köpa dom på nätet eller besöka en annan stad.
Vad kan man säga? Hemmakväll har det godaste och fräschaste godiset, när jag besökte hemmakväll så var ingen där, vilket jag blev smått förvirrad över. Köper bara godis därifrån hädanefter!
Comment on this business

to add Hemmakväll Karlshamn map to your website;