facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for HemmaTema.se

About

Erbjuda bra produkter för hem & trädgård. Via vår webshop eller butik i Malmö.
- Tryggt
- Enkelt
- Prisvärt



"Från husdröm till drömhus!Handla Tryggt, Enkelt & Prisvärt i vår nätbutik eller besök oss i Malmö. Alltid bra priser på kvalitetsprodukter med bra garantier..Kundservice öppettider, se HemmaTema hemsida."
Address: Köpenhamnsvägen 49, 21771 Malmö
Phone: 040156118
City: Malmö
Zip Code: 21771


Similar places near
BIMobject BIMobject 3 km We are Europe's largest and fastest growing digital infrastructure for BIM objects wi...
H&M H&M 3 km De bör ha insläpp och en entré. Det var trångt men ingen lång kö i kassan
H&M HOME H&M HOME 3 km H&M har tappat det lite. Varför handla på där när Zara har både snyggare samt bil...
K-rauta Sverige K-rauta Sverige 5 km Tyckte att killen var lite nonshalant men han tog fram till sist det vi var ute efter...
Caparol Färg Malmö Caparol Färg Malmö 6 km Hos Caparol Färg hittar du allt som behövs till ditt projekt. Vi erbjuder färg av hög...
Areco Areco 7 km Our business concept is to develop, manufacture, and globally market products and ser...
Wienerberger Sverige Wienerberger Sverige 7 km Wienerberger är Sveriges största tillverkare av fasadtegel.
Kökscentrum Malmö/Jägersro Kökscentrum Malmö/Jägersro 7 km Trevlig och kunnig personal
Reviews
Ett gäng skojare. Gick ut med priser under Black Friday som dom själva inte kan stå för och makulerar min order direkt. Känns oseriösa och oproffsigt. Köper inget här igen iof blir det svårt eftersom dom makulerar kundernas ordrar Lycka till framöver!
VARNING FÖR DETTA OSERIÖSA FÖRETAG! De VÄGRAR reklamera en felaktig produkt och HÄMNAS när man skriver en dålig omdöme. Köpte en relativt dyr Swedoordörr 4025kr från Hemmatema.se och leverans kon först efter ca 10 veckor. När snickaren hade monterat upp den så märker han att handtaget sitter på fel höjd 82cm från golvet mot 94cm som det ska vara. Jag kontaktar deras kundtjänst som inte alls var intresserade av att lyssna trots att de fått information från tillverkaren att handtaget ska sitta på 94cm. Skickar flera mail, bilder och ringer flera samtal men de är otrevliga och ignoranta och säger att de inte vill ha mig som kund utan att jag ska vända mig till en annan butik. Man hade kunnat hoppats att det slutade här men efter att jag gett dem ett dåligt omdöme så hämnas deras "Produkt Manger" genom att skriva dåliga omdömen om en förening som jag är med i. FRUKTANSVÄRT LÅGT OCH AMATÖRMÄSSIGT. Därför skulle jag vilja varna för att handla hos dessa skojare. Det blir inte inte bättre när de massanmäler dåliga omdömen för att de ska tas bort hellre än att göra något åt problemen.
Fantastisk personal, smidiga processer och deras webbshop är outstanding, kunde enkelt räkna fram det jag behövde och även få inspiration till min trädgård. Tack så mycket!
Beställde en vattenutkastare till stuprännorna, storlek är cirka 400X90 mm, och priset 299: -, döm om min förvåning när jag såg frakten på 690: -! Lycka till "Puckon"!
Mycket trevligt kundbemötande då jag skulle beställa en ytterdörr, kunnig personal. Rekommenderar starkt!
Supernöjd med Hemmatemas kundservice. Kan varmt rekommendera Hemmatema.
Översatt av Google bluffföretag! Levererade en trasig Swedoor-dörr, och vägrar leverera en ny. Skriver bara att det är en fråga mellan mig och transportföretaget, trots att dörren var tydligt skadad redan när Hemmatema skickade den. Original Svindelfirma! Leverede en ødelagt Swedoor dør, og nægter at levere en ny. Skriver blot at det er en sag mellem mig og transportfirmaet, på trods af at døren tydeligvis var beskadiget allerede da Hemmatema sendte den.
Översatt av Google Jag är glad för support och produkter i Hemmatema , Stort Tack! Original I am happy for support and products in Hemmatema , Big Thanks!
Comment on this business

to add HemmaTema.se map to your website;