facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hemsebadet

Address: Norrgatan12, 623 50 Hemse
Phone: 0498-204748
City: Hemse
Zip Code: 623 50



related searches: Priser Hemsebadet, Region Gotland
Reviews
Otroligt obehaglig upplevelse! När jag kom ut ur duschen i kvinnornas omklädningsrum helt naken så stod det en manlig anställd inne i dushrummet. Aldrig vart med om liknande förut, trodde det fanns regler angående detta. Rekommenderas inte för de som inte gillar att visa sig naken för främmande män.
Rolig bana i vattnet. Bra med personal i badhuset.En mysig e.m.i badhuset.trevligt...
Trevligt och fräscht badhus.
Toppenbra badhus för såväl stora som små. Tre olika bassänger plus varmvattenbassäng. Det finns plats och möjlighet till bad för såväl spädbarn till vuxna. Minus är att det inte finns någon servering med fika och lättare mat. Annars toppenställe som rekommenderas varmt.
Förövrigt bra badhus med trevliga och rena lokaler. Dessvärre var inte detta klorin lika aptitligt som dess motsvarande på Solberga Badet. Förövrigt skulle jag rekommendera. #inteaptitligt
Dåligt med öppettider. En stor del av öppettiderna är det stängt för allmänheten. Urdåliga förutsättningar för vuxna som vill motionssimma. I stort sätt hela stora bassängen används till lek för barn?! Motionssim två ggr i veckan på morgonen mellan kl 07.00 - 09.00. Borde gå att erbjuda bättre service! Detta har påtalats gång på gång av många som önskar motionssimma men utan resultat, såå dåligt!!
De har rustat upp sen jag var där senast. Väldigt varm barnpool med rutschkana.
Platsantalet på vattengymnstiken har ökat till 22 personer dessutom är månagskursen överbokad med 1 person. Detta medför att många av oss inte har plats att göra vissa rörelser fullt ut. Dessutom finns det rörelser som innebär framåt och bakåtrörelser, vilket är omöjligt. Hoppas det blir ändring till nästa termin annars måste programmet ändras.
Det enda badhuset på gotland där man kan ta med sig en bebis då det finns varmare bassänger också. Finns en "vanlig" 25m bassäng, bubbelpool, rehab-bassäng och två lekbasänger för barn runt 1-4 år.
ä
Comment on this business

to add Hemsebadet map to your website;