facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hemsjukvården Älmhult.

About

Hej och välkommen till Hemsjukvårdens sida!

Vi som publicerar inlägg arbetar som sjuksköterskor, arbetsterapeuter eller sjukgymnaster i Älmhults kommun. På sidan berättar vi om vår vardag i arbetet, med text och bilder.

Story

Hej och välkommen till Hemsjukvårdens sida!

Vi som publicerar inlägg arbetar som sjuksköterskor, arbetsterapeuter eller sjukgymnaster i Älmhults kommun. På sidan berättar vi om vår vardag i arbetet, med text och bilder (vi publicerar aldrig sekretessmaterial).

Vi arbetar för de patienter som är i behov av sjukvård i hemmet och på äldreboende. Våra arbetsuppgifter är omväxlande; vi tar hand om både yngre och äldre patienter med olika sjukvårdsbehov - allt från provtagning, såromläggningar och mediciner till hantering av medicinsk-teknisk utrustning, hjälpmedel, dropp och omvårdnad i livets slut.

Är du patient eller anhörig och känner att du önskar kontakt med oss? Du är välkommen att kontakta oss på vår telefontid vardagar 14.00-14:30 på telefon 0476-55483.

Arbetar du som sjuksköterska, arbetsterapeut eller sjukgymnast och känner dig intresserad av vårt arbete och funderar på jobbansökan?
Du är välkommen! Kontakta våra chefer så kan de berätta mer:
Ingrid Göransson: telefon 0476-55392 eller [email protected]
Emma Rodin: telefon 0476-55404 eller [email protected]
Välkommen!

Vi uppmuntrar kommentarer och aktivitet på vår Facebook-sida. Vi kommer inte att svara på enskilda ärenden eller andra frågor som rör enskilda personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort material som bryter mot svensk lag, mot Facebooks policy eller som är stötande. Inlägg ska hållas till sakfrågan och vi vill ha en god ton på vår sida.

Address: Storgatan 16, 34332 Älmhult
Phone: 0476-55483
City: Älmhult
Zip Code: 34332


Similar places near
Älmhults kommun Älmhults kommun 493 meter Välkommen till Älmhults kommuns officiella Facebook-sida - www.almhult.se
IT-Enheten - Älmhults kommun IT-Enheten - Älmhults kommun 493 meter IT-enheten, bestående av 8 medarbetare och fungerar som en stödorganisation för samtl...
Kompaniets Second Hand Kompaniets Second Hand 894 meter Kompaniet är en daglig verksamhet i Älmhults kommun. Deltagarna här har startat upp e...
Comment on this business

to add Hemsjukvården Älmhult. map to your website;