facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hemslöjden Skåne

Hemslöjden Skåne

About

Vi har butik och verksamhetslokaler i Landskrona men verkar i hela Skåne. Vi har även en nätbutik som levererar till hela landet.

Story

Med över hundra års erfarenhet vet vi att slöjd får människor att må bra och att slöjdens skönhet är både tidlös och levande. Samtidigt är utbudet ett helt annat idag än det var när hemslöjdsrörelsen grundades. Informationssamhället har medfört att vi idag lever i ett allt högre tempo, och har fler valmöjligheter än någonsin bland olika former av förströelse eller intressen. I skenet av denna utveckling har många nu börjat upptäcka slöjdens betydelse. Slöjdandet har blivit ett sätt att ta ställning. Ett uttryck för viljan att leva hållbart, i flera olika bemärkelser.

Vi använder naturmaterial, återbrukar och håller liv i kunskapen om hur man tillverkar föremål som håller länge. Slöjden hjälper oss att lösa problem med egen kraft. Den ger en känsla av sammanhang, tillhörighet och rötter; bland annat genom att bygga vidare på den långa traditionen att göra saker för hand. Dessutom fyller den människors vardag med välbefinnande, skönhet och skaparglädje.

Slöjd förändrar faktiskt världen. Och vi gör det med bara händerna.

Hemslöjden - Våra händer formar framtiden



"Butik, nätbutik, kurser, utställningar mm"
Address: Landskrona gamla stationshus, Österleden 10, 261 35 Landskrona
Phone: +46 (0)418-591 20
City: Landskrona
Zip Code: 261 35



related searches: Hemslöjden skåne landskrona age, Östra Skånes Hemslöjdsförening, Hemslöjden webshop, Skånes Hemslöjdsförbund Landskrona, Hemslöjden Skåne butik
Similar places near
Kulturskolan i Landskrona Kulturskolan i Landskrona 229 meter Mångsidig kulturskola med fantastiskt kreativ personal.
Landskrona Gallerinatt Landskrona Gallerinatt 322 meter Vårens Gallerikväll/Kulturnatt
Folkets Hus Folkets Hus 746 meter Vi "Comparsa Tierra Morena" får använda Folkets hus under Landskrona Festiv...
Reviews
Spännande affär för dem som tycker om handgjorda lite udda grejer o bra för dem som tycker om handarbete
Bra sortiment av garner och broderi. Spännande handarbetsböcker. Vacker keramik. Billiga och intressanta vävda band. Roliga och varierade utställningar. Enda nackdelen är avlägset läge jämfört med östra Skåne.
Mycket fint att titta på. Flera böcker på önskelistan nu.
Så mycket fina saker! Rekommenderar ett besök om du är ute efter en gå-bort-present. Lite dyrare saker men så är det ju handgjort och inte massproducerat.
Riktigt Hantverk gör sig mycket bra i denna byggnad. Saker och byggnader gjorda på riktigt sätt uttrycker mer känsla och kvalitet än andra.
Fin miljö o så mycket roliga grejer! Trevlig personal!
De har så många vackra saker, med mycket inspiration för skaparlusten. Man får hålla hårt i plånboken dock, det är så mycket man vill köpa.
Har alltid tyckt om att komma till Backagården. Bra läge, alltid god mat och ljuvlig inramning av skog.
En fin liten söt affär med små söta kuddar man kan göra själv och fint garn av flera nyanser som ser snyggt ut.
Här lever hemslöjden vidare i fantastiska lokaler. Fin broderi utställning just nu. Tror att butiken är unik i Skåne. Kunnig personal. Åk hit!
Comment on this business

to add Hemslöjden Skåne map to your website;