facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hemtex

Hemtex
"Sedan 1973 har vi på Hemtex arbetat för ett hemtrevligare Sverige. Det har gjort oss till Nordens ledande detaljhandelskedja för hemtextilier. Du kan idag besöka oss i över 110 butiker och i vår webbshop som alla erbjuder samma sortiment och lika stor passion för de enkla förändringar som täcken, kuddar, plädar, bäddtextilier, handdukar, dukar, servetter och gardiner kan göra i ditt hem."
Address: Truckvägen 50, 142 50 Länna, Uppsala Län, Sweden
Phone: 08-556 276 00
City: Länna
Zip Code: 142 50



related searches: Hemtex gardiner, Hemtex rea, Hemtex Kuddfodral, Hemtex påslakan, Hemtex english, Hemtex Lund, Hemtex Uppsala, Hemtex jul
Similar places near
BåtAccenten BåtAccenten 709 meter Dom hade ett smart system för att hålla koll på hur många som va inne i butiken. Trev...
Reviews
En helt okey Hemtex butik mycket saker i butiken men inte trångt. Det är en fräsch butik som uppenbart är omtyckt av besökarna här vilket naturligtvis är bra. Personalen är på tårna och mycket hjälpsam. Information om social distansering covid 19 kunde vara både större och tydligare men var helt okey.
Var inne på Hemtex i Länna den 9e mars runt kl 14 och bad om hjälp med ett byte av påslakan. Kvinnan i butiken där och då, som jag tror att jag med hjälp av mitt kvitto kan urtyda hette Hana, hjälpte mig med precis allt jag kunde tänkas behöva hjälp med. Jag vill tacka dig du härliga människa för strålande, utmärkt service och kundbemötande! 5/5. Kommer definitivt komma tillbaka och handla hos just er!
Otroligt fin service samt bemötande från personalen i denna butik, stort kundfokus.
Haha, mer såm E Ventex. Ni borde döpa om er tycer jag det vore mycket roligare. se referens bild_
Stort tack! Visade flexibilitet och fantastiskt kundbemötande.
Är som de flesta butikerna. Bra ordning och fräscht. De har fina saker
Ganska liten butik men har det som andra hemtexbutiker har. Även trevlig personal
Mycket trevlig och hjälpsam personal.
Trevlig personal
I like that brand of home design needs. Always good choices but too little store. Översatt av Google Jag gillar det märket av hemdesignbehov. Alltid bra val men för lite butik.
Comment on this business

to add Hemtex map to your website;