facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Herdins

About

Med mångårig erfarenhet och expertis förser vi marknaden med produkter för ytbehandling av trä, textilvård och rengöring.

Story

Redan i början av 1700-talet startades ett färgeri i Falun som senare kom att bli Herdins Färgverk. I början av 1920-talet introducerades betser i sortimentet, som en naturlig vidareutveckling av den kunskap om lösliga färgämnen som användes vid textilfärgning.

Idag marknadsför vi ett brett program av träbehandlingsprodukter för både proffs och hemmafixare över hela Norden. Träbehandling med känsla – att ta till vara träets förutsättningar och egenskaper – är det vi utgår från när vi utvecklar nya produkter i eget laboratorium. Den naturliga träkänslan är hela tiden i fokus.

Utöver våra produkter för ytbehanling av trä, har företaget även mångårig erfarenhet av rengöringsmedel och produtker för textilvård.

I detta forum visas inspiration och tips för ett urval av företagets produkter. Besök gärna vår hemsida för mer information eller välkommen att kontakta oss!



"På Herdins har vi i över 200 års tid utvecklat produkter som skyddar, vårdar och färgar inom ytbehandling trä, textilvård och hushåll.I vårt utbud hittar du bland annat bets, hårdvaxolja, golvvård, lacker, lasyrer, textilfärg, impregnering, tjäroljor med mera."
Address: Sundbornsvägen 8, 79147 Falun
Phone: 023-33060
City: Falun
Zip Code: 79147


Opening Hours

Monday: 08:00 - 16:00
Tuesday: 08:00 - 16:00
Wednesday: 08:00 - 16:00
Thursday: 08:00 - 16:00
Friday: 08:00 - 16:00


related searches: Herdins Lackbets, Herdins Textile Colour, Oljebets eller lackbets, Imprenex, Imprenex Wash In
Similar places near
Moveum Moveum 3 km Översatt av Google ok Original ok
Välkommen till Pias Partylite Välkommen till Pias Partylite 6 km Partylite, ljus, dekor, doft, doftfritt*KVALITÉ *Lång brinntid*Vax *Fri från palmolj...
Design By Dalarna UF Design By Dalarna UF 7 km Utebliven leverans fullt Swish-betald order på ca 2000 skickas först efter 2 månader ...
Soft-home.se Soft-home.se 8 km Smidig och snabb leverans. Trevligt och professionellt bemötande. Mycket nöjd!
Falu Rödfärg Falu Rödfärg 8 km Översatt av Google Husbilsinfo: Efter att ha stannat till vid Falugruvans parkering, ...
Comment on this business

to add Herdins map to your website;