facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Heroncity

"Hos oss handlar det inte bara om att du ska finna det senaste inom heminredning, elektronik och sakerna till din fritid, vi vill samtidigt att du ska uppleva något tillsammans med din familj − vara ett levande centrum där shopping inte är det enda nöjet!"
Address: Dialoggatan 2, 141 75 Huddinge
Phone: +46850560000
City: Huddinge
Zip Code: 141 75


Opening Hours

Monday: 09:00 - 20:00
Tuesday: 09:00 - 20:00
Wednesday: 09:00 - 20:00
Thursday: 09:00 - 20:00
Friday: 09:00 - 20:00
Saturday: 09:00 - 20:00
Sunday: 10:00 - 19:00


related searches: Heron City butiker, Heron City Barcelona, Heron City restauranger, Olearys Heron City, Heron City Las Rozas, Filmstaden, Heron City öppettider, Heron City food court
Reviews
Värt ett besök, speciellt deras biografer. Food courten är rätt bra också. Deras spelhall brukade vara betydligt bättre. Gillar den öppna strukturen i centrumet, men jag avråder alla med höjdskräck att åka rulltrapporna jag älskar dem dock. Världens skummaste och skevaste garage må jag säga. Men överlag helt klart ett av de mer intressanta centrum i Stockholm.
Blev väldigt besviken vid mitt första besök vid Heron City. Det var ganska slitet och inte alls så mycket butiker som jag hade förväntat mig. Gott om folk var det i alla fall och även gott om bilar på parkeringen. Det blir inga fler besök här för mig i alla fall
Helt okej köpcenter. Mycket ljud, speciellt när fontänen som förvisso är fin vid entrén är påslagen. Tycker att det är lite störigt att man inte kan förflytta sig så enkelt mellan våningarna. Hamnar man "fel" så får man gå en jäkla omväg. Rulltrapporna och hissarna är inte så många heller så man behöver gå tvärs över köpcentret för att använda dem. Bra utbud av restauranger/mat. Mysig biograf och trevligt ställe att hänga men som sagt, ytan är inte så funktionell. Helt okej utbud av butiker i övrigt. Hade dock kunnat bli bättre.
Jag har bott i Stockholm över 10år och har varit här många ggr men inte på senaste 2år och idag var jag där. Det är inte vad det var förut, det har blivit något helt annat en annan värld mer det nya Sverige. Förorten har tagit över hela detta centrum, det spelas svensk gatu hipphopp samt annan musik som jag aldrig har hört då det inte är ett språk jag förstår men ett språk som 3miljoner "svenskar" pratar. Jag förstår att dom inte kommer få in nya besökare här det är ett förlorat område. LostCity.
Härligt med en sån stor samling olika biografer i samma byggnad. Sköna stolar med bra benutrymme. Att sedan en stor filmduk med ett ljud som får lösa saker att hoppa gör att AVATAR blev en upplevelse utöver det vanliga. WOOW! Rekommenderas
blir deppigare och deppigare för varje år. interaktiva fontänen funkar aldrig, flera butiker nedlagda, inte så jättekul att åka dit om inte man absolut måste till en av affärerna..
Bra ställe trotts allt, men det tycker jag för att det är enkelt med parka, inte hysteriskt med folk. Som skylten på taket bleknat har väll hela anläggningen tappat sin glans. Men samtidigt finn det någon dystopisk charm i allt.
Ange det område där du vill söka efter en Lidl-butik. Därefter visas en karta och en lista med butiker i närheten. Välj en butik för att se lokala erbjudanden och öppettider för den valda butiken. Du kan också välja att få en vägbeskrivning till en butik eller se detaljerad information
Nice med bio och matbutik, finns många restauranger, en stor sportbutik och en bra sängbutik. Men det känns som att många av butikerna försvinner. Det finns tomma butikslokaler lite här och där och det känns lite öde.
Heron city ligger i centrum av Kungens Kurva, det är en 5-våningsbyggnad som har många stormarknader och flera butiker, det finns ett gym, det finns ett underhållningsområde för barn med en entré på 120 kr, det finns en gratis liten lekplats på gatan. Det finns flera kaféer och restauranger i olika nationer som turkiska, mongoliska, kinesiska etc. Det finns Mediamarket och Willys också.
Comment on this business

Directions to Heroncity with public transportation


Månskärsvägen 90 meters
173
710
737
740
740X
748
865
Kungens Kurva 90 meters
Kungens kurva 90 meters
173
710
737
740
740X
748
865
Lindholmsbacken 160 meters
173
707
Dialoggatan 230 meters

to add Heroncity map to your website;