facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Herrbeta Wärdshuset Tuppen

Address: 585 63 Norrköping
City: Norrköping
Zip Code: 585 63


Reviews
Riktigt trött mat. Smaklöst och halvfabricerat slafs. Dyrt dessutom! Macken bredvid är räddningen efter att man råkat stanna här. Toaletterna funkade inte och det luktade avlopp i restaurangen. Lämnade med tanken ”ikväll kommer jag bli matförgiftad” och det säger väl allt.
-Ett bra stopp utefter vägen. Bra städat och en lite udda utsmyckning på väggarna. -Det var bara en i personalen som syntes till men han jobbade på riktigt snabbt med att göra min fralla som dessutom fick smör på båda halvorna, det gillar jag. -Klart nöjd med besöket.
Svårt att betygsätta sådana här ställen. Maten var helt okej för en E4-krog, men inte mer. Däremot har detta ställe verkligen själ. Inredningen; tjockTV i hörnet, tallrikar och gamla verktyg på väggarna; personal som inte alltid är trevligast men som verkar trivas på sitt jobb, rent men enkelt. Närmare en svensk 'Diner' än såhär kommer man nog inte och känslan av dåtiden är påtaglig. Väldigt skönt i tider då hamburgarekedjor tagit över alla andra rastplatser. Väl värt ett besök, om inte för maten så för sinnesro och atmosfär.
Maten var verkligen bedrövlig och osmaklig. Något av den sämsta maten jag har betalat pengar för de senaste 10 åren. Matsalen förefaller inte vara renoverad sedan tidigt 80-tal. Bricklunch.
OBSERVERA OBSERVERA OBSERVERA! Vi fick rutan inslagen här på parkeringen och fick datorn och massa annat stulna. Vi gick in och beställde mat, tog endast några minuter, jag kollade ut, då hade billarmet gått och då gick jag ut och då var det mesta redan borta från vår bil. Det var tydligen inte första gången som detta hade hänt på den här parkeringen. Men all respekt till personalen som hjälpte oss och tog hand om oss, inget illa om de, maten smakade jag aldrig, jag betalade och allt, men efter en sån händelse, så kan man inte bara sätta sig ner och äta. Det jag vill ha sagt är, var försiktiga när ni parkerar utanför restaurangen. Åk helst inte dit när det är mörkt. Och kolla bilarna omkring er och vilka som sitter i dessa, ser du några misstänkta typer, "ni vet hur de ser ut", ja då får ni skippa maten och ät någon annanstans.
Sarkastisk vältalig kock som tillrättavisar både personal och gäst. Har du inte läst menyn ordentligt så får du på nöten. God jul!
En solid trea. Min kompis åt en räkmacka som var helt ok. Kaffet var det enda minuset som kunde konstateras. Svagt snabbkaffe ur en maskin för 25 kronor. Jag drack inte upp. En trio vid bordet bredvid vårat konstaterade att maten var god.
Grymt bra mat, kom dit med ett busslass som vi tyvärr glömde föranmäla. Trots det löste personalen som jobbade ensam våra beställningar gallant, tog en dagens som var prisvärd och väldigt god köttfärssås. Stort plus till personalen! Alla var supernöjda när vi åkte därifrån. Rekommenderas varmt! Parkering: Många p-platser även för lastbilar och bussar
När kökschefen "säljer bort" det enkla val jag gjorde, nämligen stångkorv, med "välj inte det, dålig kvalitet på korven idag" så borde jag lämnat stället. Sunkigt, kallt och ogästvänligt.
Mycket otrevlig man i kassan, avkrävde mig på en krona för en liten torr kaka till kaffet! Trodde den ingick i till kaffet som på alla andra restauranger och fick en rejäl utskällning, "Här tar man inte bara för sig utan att betala". Dessutom var maten något bland det sämsta jag har ätit på landets vägkrogar. Usch och fy, stanna för Guds skull inte här!
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Herrbeta Wärdshuset Tuppen.

Norrköping local business

opening hours, reviews, map, satellite view. Norrköping location, how can i go. Herrbeta Wärdshuset Tuppen address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Herrbeta Wärdshuset Tuppen. On this website you can share your comments and experiences about Herrbeta Wärdshuset Tuppen with other people.

to add Herrbeta Wärdshuset Tuppen map to your website;



Similar places near
Auktionshuset Auktionshuset 2 km Fyndläge för en del saker. Mycket bra service och trevligt bemötande. Det kan bli lit...
Ur och Skur Skolan Skattkammarön Ur och Skur Skolan Skattkammarön 11 km Mycket bra skola. Duktiga och engagerade lärare. Bra ledning. Eleverna är snälla mot ...
Parkvägen 4 Parkvägen 4 11 km
Löfstad slott Löfstad slott 12 km Verkligen värt besöket denna hemtrevliga slott med så mycket smådetaljer… Och visning...
Mina Händer Mina Händer 14 km
Nordisk Betong Nordisk Betong 15 km Nordisk Betong din naturliga betongleverantör.
Batterioutlet Batterioutlet 15 km Svenskägd webshop som levererar ersättningsbatteri direkt från fabrik. Utan mellanhän...
Skärblacka Rastplats Skärblacka Rastplats 15 km Bra ställe att stanna och vila lite. Bakom MC Donalds finns några rastfickor man kan ...