facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Herrfallet

Address: Herrfallet, 732 93 Arboga
City: Arboga
Zip Code: 732 93


Similar places near
Gårdhammar Gårdhammar 2 km Översatt av Google En mycket idyllisk plats. Typiskt svenskt Original A very idyllic...
Glädjehagen Glädjehagen 15 km
Antikstallet Antikstallet 16 km Antika möbler, Renvering av möbler ,Försäljning
Reviews
Värsta campingen vi varit på. Inget underhåll på servicehusen, smutsigt, äckligt på toorna och fullt med spindlar och spindelväv överallt i servicehusen som att det inte är städat på år. bara kallvatten i kranen, dusch kostar, det kostar till och med att använda spisen. Vi har där en vecka över midsommar och fick betala för ett dygn vi inte var kvar fanns ingen gästvänlighet alls.
Liten trevlig camping. Med blandad storlek på campingtomterna. En del väldigt små och trånga.Hotellets höjdpunkterLugnt och tyst, Barnvänligt
Stugorna var dåligt städade Området ör perfekt sitta ute och grilla och titta över sjöRum: 4/5
Svårt att få tag på personal. Men platsen är fantastisk!Rum: 4/5
Trevlig miljö vid sjön. Vägen dit är väldigt smal och gropig. Vi fick en karta vid incheckningen, med ett inringat område där det skulle finnas lediga platser - vi hittade nog en av de sista - trångt och ojämnt. Servicehuset rent, men skulle gärna behöva uppdateras. Belysningen där slocknar efter sju minuter En lapp på väggen uppmanar gästen att gå till sensorn vid entrédörren innan man går in i duschen - då har man sju minuter på sig innan belysningen slocknar. Inget problem när det är dagsljus, men kan bli problem efter mörkrets inbrott... Platserna skulle behöva tydligare gränsmarkeringar - många verkar breda ut sig = trångt. Den enda plats vi hittade som var ledig, innebar 1,5 meters avstånd till grannen!, och två rejäla trädstammar på samma avstånd på andra sidan... Kommer vi tillbaka? I nödfall...
Låg servicekänsla överlag. Man får själv välja plats vilket ledde till att man irrade om kring ihop om en ledig plats i mörkret. Dåligt städade toaletter och servicehus, hängde säkert 40+ spindlar i taket i ena servicehuset som var rejält nedgånget. Svin dyr mat med orimligt lång väntetid, varierande kvalité. Naturen är dock super fin och finns härliga promenadstråk men det var nog också det ända positiva. Vägarna fram till campingen är också rätt så dåliga. Sägs vara en hundvänlig camping men tyckte mest det stod om allt hundar inte får göra och vart de inte får vistas. Synd för stället i sig har potential.
Bra camping, du betalar när du åker ut och platser är lite ovisst ska ni stå tillsammans med någon är de väldigt oklart men overall helt ok! Nyrenoverad minigolfbana som verkar rolig vi hann inte med Restaurangen är öppen mån-lör 11.00-21.00 Sön 11.00-16.00 Finns butik också men lite oklart med öppettider så jag passar på den. Bar med rättigheter! Hotell med hyfsad standard. För barn finns mumindalen en lekplats. Stranden är ok, uti vattnet är de dock lite sten så lär man bada med tofflor. Är du ute i god tid finns de palatser med sjöutsikt. Bom in och ut, du får kort med chip när du kommer hit.
En härlig campingplats med storslagen natur vid Hjälmarens strand. När vi var där med vår husbil i mitten av juni var dock dock verksamheten inte riktigt igång, eller var den det? Receptionens öppettider var alldeles för kort, borde vara öppet mellan kl. 08-22, likaså var det med butikens öppettider, de erbjuder frukostbröd men öppnar kl 11! Borde vara öppet även där från kl. 8-22. Så har vi då restaurangen, som borde kunna erbjuda frukostbuffé men icke, det fanns inte ens en kock på plats. Sen har vi sophanteringen. Här var det utspritt över hela campingen, glas på ett ställe och brännbart på ett annat. Och var tömde man plast, kartong, aska från grillen någonstans? Gråvatten och latrintömmning fanns inte på samma plats likaså inte färskvatten för påfyllning. Nä samla allt på ett ställe, exempelvis vid bommarna, där det fanns ett fint utrymme för allt de jag nämnt.
Synd att stället börjar förfalla. Ser inte ut som något är renoverat sedan de öppnade på 90-talet. Kommer inte tillbaka. Kanske när de börjar fixa/modernisera stället för att det ligger på en stroslagen plats. Det som gjorde att vi ville komma dit. Synd att man inte utnyttjar resurserna och håller det fräscht. Stor besvikelse. Mycket som var konstigt som flera andra beskrivit.
Comment on this business

to add Herrfallet map to your website;