facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Herrljunga Golfakademi

Herrljunga Golfakademi

About

Herrljunga Golfakademi bedriver träning på Herrljunga GK och vi genomför allt från nybörjarutbildning och privatlektioner till juniorträning och elitlagsträning.

Address: Trollabo Hudene, 524 92 Herrljunga
Phone: +46731595450
City: Herrljunga
Zip Code: 524 92



related searches: Herrljunga golfakademi fees, Herrljunga golfakademi reviews, Ale Golfklubb, Ryfors golfklubb, Åsundsholm, Mariestads GK, Ulricehamns GK, Borås Golfklubb
Similar places near
Skohuset Herrljunga AB Skohuset Herrljunga AB 5 km Bra kvalitet till rimliga priser, och alltid glatt humör och förstklassig service.
Gruppträning på Herrljunga Sportcenter Gruppträning på Herrljunga Sportcenter 5 km Gick fort att vaccinera sig bara att säga vad man heter så fick jag sprutan även fast...
Mamotorsport.se Mamotorsport.se 7 km Företaget startade 2004 i Herrljunga.
Reviews
Trevlig bana, med riktiga fina greener. Bra möjligheter till uppställning av husbil/husvagn.
Fantastiska greener Vitsippor våren är här...
Ingen bana I min smak. Flera tråkiga hål även om det finns några höjdare. Skicket sisådär. Klart sämst av de fem vi spelade nu i början av september. Tråkig, halvdan mat även om personalen var mycket hjälpsamma
Vacker miljö, väldigt trevlig bana med varierande och lagom utmanande hål. Välskött och torr trots tidig vår!
En bana som var i väldigt fint skick. Jämna snabba greener, täta fairways, en rolig layout och allt detta till en rimlig greenfee, Några enstaka träd som står mitt i spellinjen gör det svårt för den som inte gått banan innan men får väl ses som en del av utmaningen.
Fantastisk bana ,och fantastiska medlemmar ! Nu med ett mycket bra thai inspirerat kök
Underbart att åka skidor där! Spelar ju inte golf men skidor höjdare! Nu 20230311 är magin på topp. Fantastiskt väder och perfekta spår
Rolig golfbana med trickiga fairways och luriga greener. Banan har en restaurang i klubbhuset. Restaurangen lever upp till den förväntan man gärna har vad gäller golfrestauranger. God mat och trevlig personal.
Välskött bana med restaurangen mellan 9 och 10 hålet vilket gör det till en social samlingsplats. God och varierande lunch till bra pris. Hålen ligger åtskilda. Man hör sällan "foore!". Lätt att hitta boll om man råkar slå lite smett. Campingen invid verkar populär.
Mycket bra banor. Toppklass! Trevligt bemötande. Omklädningsrum ok men saknade att man inte kunde låsa om sig i duschen. Maten i restaurangen var god men brödet till dagens gulaschsoppa var inte färdigbakat kl 12. Extra plus att det finns möjlighet att tömma husbilens latrin.
Comment on this business

to add Herrljunga Golfakademi map to your website;