facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hertz Biluthyrning

"Hos Hertz hittar du hyrbilar för alla tillfällen. Välj mellan minibil, elbil, hybrid, SUV, minibuss eller skåpbil. Bäst pris får du när du bokar online. Välj betala direkt eller när du hämtar din hyrbil. Fri vägassistans och flexibla avbokningsvillkor ingår alltid. Med över 100 års erfarenhet och 60 år i Sverige har vi bilen för din nästa resa. Välkommen!"
Address: Landvetter Flygplats Flygplatsvägen , Landvetter 438 80, O, SE
Phone: +46 31 94 60 20
City: Landvetter
Zip Code: 438 80



related searches: kilometerkostnad för hyrbil hertz, hertz kontakt, hertz priser, hertz sundsvall, hertz bilar, hertz fria mil, hertz arlanda, hertz kundtjänst
Similar places near
Sixt Sixt 398 meter Dubbeldragning av hyra då jag lämnade tillbaka på ett obemannat kontor. Sade inget om...
Reviews
Fick snabb och smidig hjälp av Hertz Landvetter när jag sent på kvällen behövde förlänga min hyrestid. Stort tack!!
Synd att ”Prestige Collection” inte har någon större betydelse i Sverige. En trött V60 CC uttagen början av 2021 och som gått 6000mil är det knappast någon ”prestige” i
Välj ett annat företag! Vi hyrde en bil under covid och enligt Hertz webbsida städas alla bilar extra noga innan de hyrs ut igen. Tjejen som jobbade kvällen på Hertz Landvetter sa att ”det finns inte några fler bilar” och att denna var den sista jag brukar få uppgraderingar. Min man körde hyrbilen hem och hade ingen mobil för att ringa mig och han kunde inte lämna tillbaka hyrbilen de sa ju att det var den sista bilen. Bilen stank cigarettrök och var helt ostädad. Kladdiga mugghållare, smuts i baksätet, en tändare i handskfacket och i övrigt bara ostädad. Vi försökte ringa dem direkt, men såklart var kundtjänst stängt söndagar !! och vi fick tag på Landvetterkontoret morgonen efter. Vi vägrade ha vår bebis i en bil som någon rökt i och vi kunde inte använda bilen som planerat. Vi kunde inte åka och byta bilen så vi var flera mil bort och skulle bara ha bilen till kvällen och hade redan fått avboka det vi skulle göra. Vi har ringt otaliga gånger till både Hertz kundtjänst och det lokala kontoret och pratat med diverse ungdomar som jobbar där och chefen är aldrig där. Han ska enligt info jobba 9-17, men han lyckas aldrig vara där när vi ringer under dessa tider. Tydligen finns ingen ställföreträdande eller annan ansvarig som kan ta hand om detta. Det ska enligt info finnas stora lappar på deras kontor att en ansvarig ska ringa oss och att vi inte ska betala förrän vi pratat med någon. Det har nu gått 2 veckor och självklart är ”chefen på semester” nu.... Vi har dessutom fått betala för hela summan eftersom ingen kan lösa det. Snälla, hyr inte från ett företag som dels inte tar covid seriöst med att inte städa sina bilar och sen vägrar att lösa problem med sina kunder...
På trots av att det står öppet på nätet, är det mest intill omöjligt att få telefon kontakt med Hertz, varken centralt eller vi flygplatsen. Vidare, att få sluträkningen tar mer än 10 dagar! Inte helt nöjd!
Tusen tack för en fantastiskt bra service! Och vad gulligt av er att försöka hjälpa mig hitta dotterns gosedjur! Ni gjorde mig alldeles varm i hjärtat. Kattis blev inte återfunnen tyvärr, men jag kan i alla fall berätta för dottern att jag försökte så gott jag kunde. Stora kramar till er som jobbade den 3 juli på Landvetter!
Super trevlig personal, proffsigt bemötande. Dock lite svårt att komma i kontakt med er över telefon.
Mest inkompetenta arbetare jag någonsin stött på!!! Fy farao för hertz i landvetter.
Mycket god service och alltid bra status på bilarna.
Uthyrningsdelen är bra, men parkeringsgaraget är trångt som fasen. Fick nästan ångest när jag skulle parkera hyrbilen efter hyresperioden då det var så trångt.
Bra service men uruselt att man inte kan betala depositionen kontant och att man inte accepterade mitt tyska EC kort. Min bil visade sig dessutom ha en varning för felaktigt däcktryck. Jag var så stressad så jag märkte inte denna varning direkt. Annars hade jag gått in och frågat personalen.
Comment on this business

to add Hertz Biluthyrning map to your website;