facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hertz

"Hos Hertz hittar du hyrbilar för alla tillfällen. Välj mellan minibil, elbil, hybrid, SUV, minibuss eller skåpbil. Bäst pris får du när du bokar online. Välj betala direkt eller när du hämtar din hyrbil. Fri vägassistans och flexibla avbokningsvillkor ingår alltid. Med över 100 års erfarenhet och 60 år i Sverige har vi bilen för din nästa resa. Välkommen!"
Address: AIRPORT, 438 11 Göteborg
Phone: (031) 94-6020
City: Gothenburg
Zip Code: 438 11



related searches: Hertz Frankfurt, Hertz car rental, Hertz Germany, Hertz Frankfurt Airport, Hertz Munich, Hertz wiki, Hertz stock, Hertz UK
Similar places near
Thrifty Car Rental Thrifty Car Rental 21 meter Super bra och varmt bemötande. Fick den hjälpen jag behövde! Kan enkelt säga att jag ...
Hertz Sverige Hertz Sverige 284 meter
Hertz Sverige Hertz Sverige 20 km Bra ställe med trevlig personal
GreenMobility Sweden GreenMobility Sweden 22 km Smidigt! väldigt bra och fräscha bilar. Något dyrt men det jämnar ut sig med generösa...
Reviews
Att börja med jag gillar att beställa bilen själv, sedan man kan välja vilken tid man vill för att de har en Kiosk där man får allt. Betalar och får nyckel. Annars är det inga problem, bilar är nya, städade, förbereda för hämtning. Någon gång har jag ringt att fråga något och det har fungerat utan några problem. Som sagt för mig har det fungerat super bra och jag rekommenderar Hertz. Som hos alla uthyrnings företag ska man vara noga med att undersöka bilen innan man åker.
Hertz Göteborg, ger en stjärna för dåligt kundbemötande när jag lämnade bilen. Vill absolut inte hyra från Hertz igen, never .
Hertz kontor på Google maps är pinnat på Europcar. Med tanke pp att hela Göteborg är under ombyggnad så blir det svårt att hitta rätt då P-garaget är avstängt lite här och var. Satt i telefonkö till Hertz kontor i 1 timma utan svar. Växeln försökte att hjälpa mig genom att maila dem men det var helt dött. När jag väl kom fram, strax efter 15.00 var det stängt. Inga instrktioner om vad jag skulle göra. Kolla mina bekräftelsemail för att se om det fanns instruktioner. Det fanns inga. Kunde lämna nyckeln i en automat i parkeringshuset. Kommer aldrig att hyra bil av Hertz i Gbg igen.
Trött kundkontakt. Otvättad bil.
Boka bil med Hertz- it hurts! Jag kunde inte hämta ut min bil som jag var bokad som extra chaufför till, trots att jag hade fullmakt, den bokades körkort samt betalkort med mig. Trots att jag nämnde avtalslagen 2:10. Så jag fick boka om bilen på mig själv via kundtjänst på telefon för det kunde inte personalen hjälpa till med och sedan den primära chauffören som extra chauffören. Vilket bara tog drygt en timme. Trevlig personal annars men inte särskilt kompetent. It hurts, with Hertz!
Bra bemötande. Hade varit ännu bättre om bilen fanns utanför vid hämtning så man slapp leta på parkeringen i phuset
Hertz Göteborg, bedrövlig service. Har bokat hyrbilar över hela världen men har aldrig upplevt så omständig personal. Hade förbokat och betalt bil med utlämning i Göteborg. Min dotter skulle hämta bilen med chaufför. Men det gick inte utan bilen fick avbokas och bokas om efter en massa strul. Jag har hyrt bil på hertz för sista gången. Björn
Absolut sämsta service. Jag skulle hyra en bil via min försäkring och förklarade att jag har 3 fria dagar men ändå fick en faktura 1400 kr. Fick ringa minst 4 samtal till kundtjänsten och förklarade igen att fakturan skulle till min bilförsäkring, inte till mig. Alla 4 lovade att undersöka och återkomma men ingen av de gjorde det. Skit irriterande.
Trevligt bemötande av personalen. Smidigt att hämta och lämna bilen.
Skulle hämta upp min bil i self service kiosken men var lite tidig, så gick in och kollade om jag kunde hämta den tidigare inga problem alls. Trevlig personal vi blev även uppgraderade till en bättre bil. Vi bokade och betalade genom hemsidan inga extrakostnader tillkom.
Comment on this business

to add Hertz map to your website;