facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for HHP Sverige

HHP Sverige

About

HHP Sverige säljer den medicinska certifierade produkten som skapar andullationsmassage med djupverkande infravärme.

Story

Vad är Andullationsmassage?

Andullationsmassage är en beprövad typ av behandling som kombinerar vibrerande energi med infraröd värme. Tillsammans ökar detta blodcirkulationen och påverkar energin i cellerna.

Det som skiljer andullationsmassage jämfört med vibrationer i generella termer, är att systemet arbetar med olika vibrationsfrekvenser. Dessa frekvenster påverkar i sin tur olika organ och vävnader i kroppen vilket möjliggör positiva effekter på många olika sjukdoms- och smärttillstånd. Andullationsmassage ökar välbefinnandet och ger avslappning samtidigt som det sätter igång många gynnsamma processer både i muskler och inre organ.

Fördelen med HHP Andullation Massagesystem jämfört med många andra massagesystem på marknaden är att den är skonsam och kan användas av alla. Eftersom den arbetar med vibrationer och värme skapas det inget obehagligt eller hårt tryck mot kroppen. Detta innebär att även personer med smärttillstånd i tex muskulaturen och som har svårt att klara av klassisk massage, kan använda sig av systemet och uppleva det behagligt och avslappnande.

Address: Sågvägen 7, 184 40 Åkersberga
Phone: 08-514 509 46
City: Åkersberga
Zip Code: 184 40


Opening Hours

Monday: 09:00 - 17:00
Tuesday: 09:00 - 17:00
Wednesday: 09:00 - 17:00
Thursday: 09:00 - 17:00
Friday: 09:00 - 17:00


related searches: Hhp sverige age, Hhp Massagesystem, Andullationsmadrass pris, Andulleringsmadrass köpa, Andullationsbädd till salu Stockholm, Andullation behandling
Comment on this business

to add HHP Sverige map to your website;