facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hidden Logic

Hidden Logic

About

En utmanande och rolig upplevelse - Escape Room i Grästorp.

Story

Escape Room i Grästorp - ta er an en annorlunda och klurig utmaning! Utförs i lag om 2-6 personer, där samarbetsförmågan sätts på prov. Passar kompisgänget, arbetslaget, paret, möhippan, familjen - alla kan vara med!



"Escape Room i Grästorp - en interaktiv nöjesupplevelse för gammal som ung! Utmana dina logiska förmågor och klara uppgiften på under en timme tillsammans med dina vänner eller ditt arbetslag."
Address: Oskarsgatan 32, 467 30 Grästorp
Phone: 0738864913
City: Grästorp
Zip Code: 467 30


Reviews
Otroligt dåligt. Bokade torsdagen den 4e nov att vi skulle spela nästkommande dag alltså den 5e idag klockan 18:00. Vi åkte ifrån Lidköping och dök upp ca 10 minuter innan. Ingen där, vi väntade och ringde även men utan svar. 18:15 ger vi upp utan någon som helst kontakt. Ja, vi fick bokningsbekräftelse och bekräftat att vi bokat rätt datum och tid.
Vi gjorde rummet "Doktorn tar emot" och är nöjda. Ett bra och välgjort rum med lagom svårighetsgrad varken för lätt eller svårt, har testat runt 15-20st tidigare och landar något högre än medel. Personal ibland för snabb att hjälpa så säg till i förväg om ni vill försöka utan ledtrådar.
Väldigt kul och svårt. Det enda minus jag kan komma på var att hon berättade hela lösningen i slutet. Nu i efterhand hade jag hellre varit ovetande och gjort ett återbesök. Tips till ägaren.
Jättekul men fruktansvärt svårt. Måste testa dehär igen. Och supertrevlig personal.
Gulligt, fräscht och lagom klurigt i Signes godisaffär så hela familjen kan vara med.
Riktigt bra escape rooms. Följer temat väl och finurligt uppbyggda pussel. Godisbutiken kvalificerar in sig på min topp-3 lista.
Det var bland det roligaste jag har gjort. Jag skulle järna göra det igen i ett annat rum.
En jätterolig och annorlunda grej om man är ett litet gäng som vill hitta på ngt skoj!
Jättkul och klurigt! Nåt för alla.
Kul grej att göra med jobbet eller vänner. Lagarbete och hjärnceller krävs
Comment on this business

to add Hidden Logic map to your website;