facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hifi Experience

Hifi Experience

About

UPPSALAS HIFI BUTIK MED E-HANDEL!
Butiken för oss som älskar musik & film!
TITTA GÄRNA IN PÅ VÅRAN HEMSIDA.
www.hifiexperience.se

Story

Butiken för oss som älskar musik & film!



"HiFi Experience är butiken för alla som älskar att uppleva musik och film.Tanken med våran butik är att man kan komma in i en "hemma" miljöoch lyssna på sin favoritmusik/filmen i lugn och ro och kunna jämföra produkter i olika prisklasser.Oavsett om din budget är liten eller stor så kommer du att hitta någotsom berikar din musik och filmupplevelse."
Address: Palmbladsgatan 4b, 75450 Uppland, Uppsala Län, Sweden
Phone: 018124010
City: Uppland
Zip Code: 75450


Reviews
Utmärkt service även vid köp online, personlig kontakt och rådgivning. Mycket nöjd och tacksam för brådskande leverans som kom otroligt snabbt! Lätt 5 stjärnor!
Trevliga att prata med, kunniga och har en bra inställning.
Trots deras lyxiga högtalare värda typ 100k styck så lät de mig och mina vänner komma in där för något år sedan, de satte även på en deadpool film åt oss som vi kunde se med deras makalösa högtalare! Jag förväntade mig att vi skulle bli utskickade men de var väldigt välkomnande. Om jag någon gång vill köpa ett redigt högtalarsystem då är det här på hifi experience!
Fantastiskt företag köpte rega planar ,10 aura , hifiman he1000se allt gick snabbt.Alt jag kan säga är att det är en riktig professionella företag. Jag säger igen FANTASTISKT.
Bästa Hifi butiken i Sverige? Ordentliga lyssningsrum som är akustikreglerade. Finns både billigt och hur dyrt som helst. Supertrevlig personal och bra priser. Tveklös rekommendation att besöka den här pärlan till butik.
Ganska litet sortiment och inte de bästa priserna. Personalen kändes också lite spydiga som om högtalarna inte kostade 100,000 kr så var det inte riktigt grejer. Kom ändå ut med ett par högtalare då man kan lyssna på högtalarna vilket är något man inte kan göra om man köper online
Lagersaldo = ej sanning. Beställde en vara som skulle finnas i lager. Fick svar att de inte hade den och att det skulle ta nästan två månader innan den kunde levereras.
Mycket bra utbud för seriösare hifi. Här finns allt från prisvärda, lite billigare kvalitetsprodukter till riktiga monster för en lite större plånbok. Kunnig, hjälpsam och trevligt personal som dessutom är snabba på svar på frågor via email. Kommer absolut handla här i framtiden.
Mycket trevlig butik med kunnig personal som inte bara vill sälja. Rekommenderas.
Trevlig och tillmötesgående personal.
Comment on this business

to add Hifi Experience map to your website;