facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hilding Ottosson AB

Hilding Ottosson AB

About

I 100 år har vi varit verksamma i Svedala och hjälpt människor med deras bostadsbyten. Vi hjälper dig hela vägen. En självklarhet tycker vi.

Address: Storgatan 7, 233 31 Svedala
Phone: 40401313
City: Svedala
Zip Code: 233 31



related searches: hilding ottosson + sålt, till salu svedala, mikael ottosson svedala, hilding ottosson sjödiken, mäklararvode hilding ottosson, hilding ottosson beddingestrand, mäklare svedala, boutrednings & mäklarf a hilding ottosson ab
Similar places near
Fastighetsbyrån Svedala Fastighetsbyrån Svedala 327 meter Fantastiskt bemötande en proffsig mäklare i Svedala.
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Länsförsäkringar Fastighetsförmedling 327 meter Märkligt att vara mäklare och inte svara varken på mail, sms eller samtal. Har sökt A...
Reviews
Vi har anmält ägaren Mikael Ottosson till mäklarförbundets disciplinnämnd. Vi tycker att han i vårt fall agerat på ett mycket omoraliskt och oetiskt sätt i både tänkande och handlande! Det har nu kommit till min kännedom att fler drabbats av just Mikael Ottosson! REKOMMENDERAS INTE!!!!!
Vi har anmält Mikael Ottosson till disciplinnämnden! Oprofessionellt och oetiskt agerande! Rekommenderas inte!
Mycket nöjd med Mikael som är en väldigt trevlig och duktig mäklare.
Överlag mycket dålig service. Har krånglat flera veckor med förrådet som inte fanns och saknade nycklar. Men noll support från mäklaren som är svår att nå och borde ha kollat upp detta innan försäljningen. Rekommenderas inte.
Den finaste man kan tänka ! Ottesson mäklarfirman är bäst i hela Sverige vågar jag påstå .de har hjälpt mig på ett föredömligt sätt .jag rekommenderar dem varmt .
Har forsögt att få information kring en tomt som denna mäklare har till salu. Han har inte reagerat på mina 3 mails eller ringt tilbaka när jag har lämnat besked på hans telefon.
Trevligt bemötande o kunniga! Kan varmt rekommendera!
Comment on this business

to add Hilding Ottosson AB map to your website;