facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hill's Barnkläder Loppis i Hultsfred

Hill's Barnkläder Loppis i Hultsfred

About

Här kan du läsa och se de senaste nyheterna/inkomna kläderna till min barn loppis som nyligen öppnades för allmänheten i jan -16.

Story

Denna sida kommer handla om min barnkläder loppis där det kommer finnas barnkläder från storlek 50 - 164 till en billig peng. Ni undrar säkert varför jag börjat med detta och det ska jag nu förklara:

* Ekonomiskt
* Miljövänligt
* Lokalt

Vi börjar med ekonomiskt, jag har alltid varit ekonomisk. Sen jag flyttade hemifrån fram till nyligen har vi haft det väldigt svårt ekonomiskt. Har haft svårt att få vardagen att gå ihop och inte haft råd o köpa nya kläder till sonen. Även om jag hade haft råd att köpa nya kläder så föredrar jag ändå att köpa begagnat för det är både ekonomiskt och miljövänligt.

Men vart vänder man sig då? Närmsta ställe är väl Erikshjälpen som enligt mig inte har så stort utbud på barnkläder, så efter det blir det FB-annons grupperna. Där man hittar tex. ett klädpaket i V-by men inte vill ha alla kläderna, vilket inte alla säljare går med på att sälja styckvis. Sen hittar man ett klädpaket i Mörlunda som man vill ha.

Så min idé är att istället för att behöva köra runt till olika ställen o köpa så får man komma hit o välja o vraka bland mängder av kläder precis det man vill ha, till ett billigt pris! Dvs 5-20:-/st gäller för allt förutom vissa klänningar, utekläder, skor och saker som kostar lite mer. Då kanske ni tror det bara är "skräp skick" men det är det inte! Jag går igenom alla kläder som säljs så de är hela o rena, tvättludd kan förekomma. Finns både plagg som är använt få talet gånger o som ser ut som nya till mer använda. Sen kan det förekomma plagg med enstaka liten fläck men plagg i övrigt är fint osv. Jag utgår från vad jag själv tycker går att använda/sälja.

Tar emot/köper kläder till loppisen till en mindre peng så att flera kan köpa och spara de pengarna man skulle spenderat på ett helt nytt plagg. På så sätt slipper du ha förråden fulla med kläder som inte gör någon nytta, mer än att ta plats och samtidigt kunna köpa in kläder i nästa storlek istället. Det du inte har användning för längre har någon annan användning för. Det finns något för alla. =)

Impressum

Gina Hill Ingemarsson

Products

Barnkläder från storlekarna: 50 - 164

Address: Hagadalsgatan 25, 57730 Hultsfred
Phone: 072-5482866
moc.liamtoh@3nossramegni_anig
City: Hultsfred
Zip Code: 57730


Similar places near
Poppis Loppis Hultsfred Poppis Loppis Hultsfred 310 meter Trevliga ägare, stor lokal med massa saker. Tyvärr hittade vi inte mycket i vår smak....
Family no:1 House Hultsfred Family no:1 House Hultsfred 411 meter Klädaffär med dam och herr kläder.
Reviews
Trevliga ägare, stor lokal med massa saker. Tyvärr hittade vi inte mycket i vår smak. Bra att ha kontanter med sig, de tog varken kort eller swish.
Himla mycket grejer där. Absolut värt ett besök där. Kan tycka lite trångt där men helt ok.
Luktar gammalt och unket i butiken. Speciellt kläderna, inte trevligt alls.
Inget för mig ..
Saker ock ting
Översatt av Google Det är ett billigt ställe och bra chef Original It's a cheap place and good manager
Comment on this business

to add Hill's Barnkläder Loppis i Hultsfred map to your website;