facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hillesgården

"På Hillesgården finns en stor restaurang och ett café med hembakt, och med gott om plats inne och ute. Du kan bo över i vårt trivsamma gästhem. Du hittar också butiker med kläder, skor, second hand och presentartiklar hos oss. Vi har även underhållningskvällar.Hillesgården ligger mellan Klippan och Ängelholm. Varmt välkommen till en vänlighet utöver det vanliga!"
Address: Fastarp 4452 , Klippan 264 94, M, SE
Phone: +46 435 215 30
City: Klippan
Zip Code: 264 94



related searches: Hillesgården restaurant, Hillesgården klippan, Norrehus
Similar places near
Reviews
Klädbutiken var jättetrevlig med snygga kläder och bra priser och fantastisk service, heja dej Riktigt god mat, kan gärna åka dit å käka igen! Däremot var den yttre omgivningen långt ifrån sin storhetstid och enda räddningen är mycket mycket kärlek å handpåläggning
Ett besök som utgick ifrån samling av personer ifrån en förening. Mkt fin mat och kaffe efterpå. Vi upplevde miljöer, och personal trivsamt. Vi kunde även kika på försäljningsbord med böcker, utbud och presenter. Längre ner mot parkering ligger en butik. Fin yttre miljö och fint serveringsutbud. Ett lyckat besök som uppskattades mkt av flertalet samlade personer vid ett besök.
Trevligt och så om man vill strosa i lugn och ro men jag fattar inte riktigt grejen. Promenadmöjligheter: Stora anlagda områden att strosa på i parken. Massor med natur runt i kring. Mat och dryck: Högt pris för si så där mat trots stor insats från personalen. Viljan och insatsen finns men inte finess eller rutin.
Servicen motsvarade knappt priset. Slarvig och oengagerad personal. Men god mat. Lär få en chans till
Fint område med mycket sevärtRum: 4/5
Trevligt ställe & personal men man tror definitivt att man har kört fel när man kör dit. Mycket god mat, precis som hemlagat.
Trivsamt och prisvärd boende på konferensanläggning. Dusch/toalett i korridorerna. Trevlig personal och god frukost och lunch. Bra att ha som bas för att upptäcka områden kring Ängelholm m.m
Trevligt ställe med försäljning, god mat och föreläsningar. Barnvänlighet: Avgränsat, stora ytor Parkering: Gott om plats, nära Tillgänglighet för rullstol: Ja
Rekommenderas varmt , man kan verkligen slappna av och njuta av god mat, fin natur och trevlig personal . Åk dit!!!
Fint och spartanskt bnb i idyllisk landet-anda. Inte modernt och nyrenoverat men allt var väldigt fräscht och fint ordnat. Pressade lakan och superskön säng med fluffiga kuddar och täcken. Bra frukost utbud även under lågsäsong. Jättetrevlig personal! Kommer gärna åter!
Comment on this business

to add Hillesgården map to your website;