facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Himmelsby Hus

Himmelsby Hus

About

Villavagnar skräddarsydda & inflyttningsklara på bara 12 veckor.



"Himmelsby Spa & Konferens anläggning ligger vackert på Östgötaslätten och erbjuder ett stort SPA område med både 20 meters simbassäng, varma källor, olika bastu, relax, gym och mycket mer. På anläggningen finns en gourmé restaurang som serverar både frukost, lunch, gourméfika och middagar som överträffar det mesta. Himmelsby är även den perfekta platsen för en konferens då gruppen hålls samman och erbjuds fler möjligheter till integration och effektiva möten. Varmt välkomna till Himmelsby, anläggningen som överraskar."
Address: Himmelsby, 59017 Mantorp
City: Mantorp
Zip Code: 59017


Opening Hours

Monday: 09:00 - 16:00
Tuesday: 09:00 - 16:00
Wednesday: 09:00 - 16:00
Thursday: 09:00 - 17:00
Friday: 09:00 - 17:00


related searches: Himmelsbyhus, Villavagn omöblerad, Villavagn som fritidshus, Liten villavagn, Himmelsby Spa ägare, Himmelsby meny, Villavagn vinterbonad, Villavagn 3 sovrum
Similar places near
Öjebro Bygg & Fastigheter AB Öjebro Bygg & Fastigheter AB 10 km Mycket mysigt och fint badställe! Glöm inte att swisha "underhållsnumret"....
Reviews
Det finns mycket kvar att förbättra. Slitaget är ganska stort samt att de inte riktigt gör klart sina byggnader innan de öppnar. Maten har varit super god alla gånger jag ätit där även om den ofta tar ganska lång tid att få.
Mycket prisvärt SPA med många olika slags pooler och bastu och möjlighet till diverse behandlingar.. Lunchbuffen var helt fantastisk. Jag uppskattade att miljön dessutom var lugn och avkopplande och anläggningen så stor att det inte kändes trångt även om det var många gäster. Den inre miljön är en 10-poängare. Det enda man möjligtvis kan sakna är en vacker havsutsikt, även om den Östgötska slätten också har sin charm. Padelbanor finns på anläggningen, som vi inte hann utnyttja dock. Vi kommer definitivt åka hit igen
Är där nu och har en bra upplevelse. Känns fräscht överallt. Fick en stuga att bo i med frugan och den är helt okej! Trasigt munstycke i duschen men ringde receptionen som bytte ut den inom 10 min. Stugan är fräsch med tanke på att det är just en stuga. Det bästa är personalen tycker jag - mycket hjälpsamma och glada. Minus för maten trerätters där kocken totalt översaltat soppan. Frugan tog fisk gös och det var verkligen synd på den gösen - INGEN smak. Köttet kalv mycket seg också tyvärr. Men överlag en fyra från mig. Är nu helg men ändå lugnt och skönt. Fixa maten!!
Det här spat har de mesta du kan tänkas vilja ha, flera varma pooler, både ute och inne, fin miljö och bra behandlingar. När vi var där var det ganska lugnt och skönt. Frukosten och fikabuffén är väldigt bra, trerättersmiddagen på kvällen var helt ok. Servicen var super. Anledningen till att det inte får 5 stjärnor ligger i små detaljerna: övernattar man får man tillgång till spat både på dagen man kommer och på morgonen efter frukost men man får inte två uppsättningar handdukar/badrockar utan måste köpa till. Rummet vi fick var helt ok, ganska slitet. Har varit på andra span där man jobbat mer med dofter och lugn musik, vilket jag saknar här. Saknade också fler "vatten/fruktstationer". Även om det inte har allt så har himmelsby ändå väldigt mycket, kommer definitiv komma tillbaka hit. Rum: Har varit här ett par gånger och kvaliteten på rummen varierar mycket beroende på vart på området man bor. Har bott ganska fint och mindre fint beroende på gång.
Skönt ställe om man vill koppla av från allting, bra bad och bastu finns däremot mera saker som man kan utforska kring vilket gör det speciellt. Man ser att stället är omhändertaget och speglar en bra natur och miljö. Passar bra från liten grupp till stora miljonföretag. Dom erbjuder det mesta utöver bara bad. Perfekt plats.
Spa avdelningen är rymlig och lugn.Vi var där en vardag. Allt var bra förutom att bubbelpoolen verkade ha ovanligt mycket klor. Lunchbuffen var helt ok men de varma rätterna var en besvikelse jämfört med tidigare besök. Fikabuffen var toppen! Många glutenfria alternativ.
Har besökt denna spa ett antal gånger både inom jobbet men även privat o alltid varit jättenöjd. Förra helgen motsvarade inte besöket förväntningar alls, maten var torr, rummet alldels för dåligt isolerat o på köpet fick vi en bakteriell infektion av deras spa som heter Hot Tub Folliculitis! Vilket resulterar att både jag och dottern får äta penicillin nu! Bemötande av ansvariga är under all kritik, det tog henne fyra dagar att svara o då valde hon att mejla, kompensationen är skrattretande hon erbjuder frukost o 3timmars spa… Så dåligt, kommer aldrig mer i närheten av detta stället! Rum: Baracken som vi bodde i var extremt dåligt ljudisolerat, man hörde allt som pågick i grannarnas rum. En jalusi på utsidan av rummet kunde dras ner så insyn utifrån minskade, rummet kändes då som en bunkern, vi valde att åka därifrån på kvällen o struntade i vår övernattning, frukost o spa dagen efter. Mat och dryck: Torr lax o seg oxkind serverades denna gång.
Jättefint spa ute på landet. När vi var där var inte alla uteplatser klara - men det kommer bli grymt fint! Maten är fantastisk! Ända minus är att som gäst måste gå runt byggnaden för att komma till rummen - utomhus. Känns lite udda att få gå förbi godsmottagningen och så när man är där som gäst?
Otrolig besvikelse rummet är en byggbarack, maten otroligt dålig torrt och segt. Efter besöket fick vi alla utslag över hela kroppen och detta enligt läkare att det beror på vattenbakterier Varning besök ej Både min fru och dotter har fått antibiotika efter besöket. Och ägaren var otroligt otrevlig och kunde tänka sig kompensation i form av en frukost, skämma himmelsby spa. Kommer även gå till media med detta.
Älskar att man får vara i spa:t hela tiden och inga satta tider. Ok mat lite detaljer när man tittar närmare som förstör helheten men det är bara om man som jag tittar. Tredje gången där och blir garanterat fler Rum: 4/5
Comment on this business

to add Himmelsby Hus map to your website;