facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Himnabadet

Himnabadet

About

Himnabadet är ett utomhusbad i Linghem, ca 1 mil öster om Linköping.



"Himnabadet drivs av en ideell förening och tillhandahåller bad för både stora och små. Motionssim är möjligt på separata banor i stora bassängen."
Address: Tellbovägen, 585 64 Linghem (Linköping)
Phone: 013-70034
City: Linghem
Zip Code: 585 64



related searches: Simskola Himnabadet, Valkebobadet pris, Simhallen priser, Tinnerbäcksbadet öppettider
Reviews
Familjärt men ganska litet. Det finns kiosk med enklare förtäring samt glass & godis. En stor ”djup” bassäng samt en mindre djup för icke simkunniga. Det finns också en ännu mindre för riktigt små barn. Gott om plats på grönytorna.
Varmt i vattnet. Bra pris för att gå in. Något dyrare för mat. Det finns tre pooler i olika storlekar. Stor yta att lägga sin handduk på. Men området känns som det haft sina glansdagar. Kommer troligen tillbaka. Är det varmt är det skönt att svalka sig.
Vet inte men vi var där förra året. Kanten runt den minsta poolen var väldigt hal vilket gjorde att vår äldsta halkade väldigt ofta när han sprang men även när han gick på den kanten vilket gjorde att han ramla och slog i ryggen. Så nåt form av halkskydd på den kanske hade varit bra. För övrigt bra ställe, nackdelen är väl den poolen, kanten känns livsfarlig med barnen som springer omkring den poolen och leker
Bra barnvänligt utomhus bad flera pooler både för större och mindre barn.
Super trevligt bad. Tre pooler så det passar alla åldrar. Lugnt och inte så stökig som det kan vara på visa bad. Lekplatsen uppskattas av vår 4 åring. Super trevligt personal
Bra badställe med tre olika djup på pooler. Saknar dock någon form av halkskydd eller en annan lösning i babypoolen, små glider ner mot mitten när de sitter uppe vid grundaste kanten som vuxen får man sitta och hålla i barnet Kan också arbeta upp utbudet av mat och godis till lite mer välsorterat och sänk priserna på mat 2 pannkakor för 49:- är en väldigt högprissättning. Finns lite att fixa till, men ett bra ställe för några timmars bad.
Kanonbra bad, fräscht och välvårdat. Lätt att stanna hela dagen när de finns mycket gott att köpa i serveringen. I år verkar det vara fler badvakter dessutom. Säsongskort införskaffat så vårt nya hem över sommaren!
Mycket trevlig badplats för hela barnfamiljen. Finns lite mat, glass, mm att köpa
Bra ställe för barnen . Entré avgiften är helt ok. Kiosken är dock väldigt dyr så matsäck och egna snacks rekommenderas..
Trevligt poolbad om man inte har möjlighet att ta sig till en sjö.
Comment on this business

to add Himnabadet map to your website;