facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hippotique Hästtaxi

Hippotique Hästtaxi

About

Hästtransportföretag med säte i Linköping. Anslutna chaufförer i Västerås och Ydre. Bistår även med last-, och skötarassistans vid behov.

Story

Vi erbjuder Hästtaxi om du av någon anledning inte vill/kan köra din häst själv. Det kan röra sig om kortare transporter till klinik, visning, tävling, träning eller längre transporter såsom permanent flytt eller till och från beten.

Vid bokning av hästtaxi tillhandahåller Hippotique lädergrimmor, transportskydd, vattenhink + dunk, hönät (tomt), sårvårdsutrustning och lastlinor. Självklart finns transportören även tillhands för hjälp med lastning och omhändertagande av hästen under hyrtiden.
Transporten städas och desinficeras av Hippotique mellan varje transport och strös med spån. En skiva att "stänga av" spiltan med gör att vi även kan köra små ponnier.

Hippotique är registrerad transportfirma och samtliga chaufförer är certifierade hästtransportörer för transporter under 8 timmar med mycket hästvana och lugnt tillvägagångssätt. Transporterna vi kör med är tvåhästars boogievagnar med sadelkammare, luftigt utrymme för hästarna och bra ventilation.

Address: Gillbergagatan 26, 58273 Linköping
Phone: 0702-677332
City: Linköping
Zip Code: 58273


Similar places near
Linköpingin keskusrautatieasema Linköpingin keskusrautatieasema 9 km Finns ett litet ställe som säljer en god panini där
Limousin Förmedling Limousin Förmedling 9 km Limousineförmedling är en helt digital plattform som ger dig som kund möjlighet att s...
Taxi 160000 AB Taxi 160000 AB 12 km Personlig och professionell hjälp med transporter. Rekommenderas varmt.
Comment on this business

to add Hippotique Hästtaxi map to your website;