facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hjärtkompaniet by Anne Brolén

Hjärtkompaniet by Anne Brolén

About

Personlig träning på Puls & Träning och Feelgood företagsträning.
Lic Eleiko Personal Trainer, Yoga RYT200 & Yin, Löpcoach, ICF Coach.

Story

Personlig träning: styrka, yoga, löpning & rörlighet. Jag jobbar mobilt - träna utomhus, hemma hos dig eller vid jobbet. Roligt och tidseffektivt!
Lic Eleiko Personal Trainer
Yoga RYT200 Authentic Flow
Certifierad Outdoor/Trailledare
Löpcoach steg 1



"Vill du ta ett helhetsgrepp på din hälsa och bli stark, rörlig och hållbar? Jag hjälper dig! Som personlig tränare och yogalärare med fokus på träning för hälsa och välmående genom livet kan jag anpassa träningen utifrån dina förutsättningar och målsättningar.Är du kvinna i för/klimakteriet? Jag erbjuder livsstilsrådgivning för att hjälpa dig hitta dina verktyg för att må så bra som möjligt!"
Address: Kärrtorpsvägen 7, 12155 Johanneshov, Stockholms Län, Sweden
City: Johanneshov
Zip Code: 12155


Similar places near
Yogarummet Björkhagen Yogarummet Björkhagen 456 meter Bästa yoga-studion i Södra Stockholm!
The Nox Box Company The Nox Box Company 2 km Bra introkurs för den som aldrig har testat förut. Man lär sig teknik osv i ett lugnt...
Reviews
Grym PT med lång erfarenhet och riktigt bred kompetens! Hon anpassar upplägg, övningar och hela approachen efter hur man själv funkar, vad man vill uppnå och vad ens kropp kan och inte kan. Själv kör jag kombo av rehab har MS, löpteknik och styrka. Hade aldrig kommit så här långt utan Anne. Är både sjukt glad, tacksam och peppad att fortsätta framåt!
Anne har en helt fantastisk förmåga att anpassa träningen utifrån dina förutsättningar. Eftersom Anne har en extremt bred PT-bakgrund och kan hantera allt från löpning, cycling, yoga, styrketräning och mycket mycket mera blir träningen aldrig tråkig. Jag har nu tränat med Anne 2 ggr i veckan i ett års tid och har under detta år både byggt massor av muskler, fått mycket bättre kondition, gått ner ca: 16 kilo i vikt och haft så roligt medan jag gjorde det. Anne är den bästa och mest mångsidiga tränaren jag vet. Rekommenderas varmt till alla, såväl nybörjare som vana träningsmänniskor
Jag har haft Anne som personlig tränare i knappt ett år och det har varit väldigt bra. Vi har träffats en gång i veckan. Anne är lyhörd och har bred erfarenhet och svar på det mesta. Om något varit svårt har hon kunnat "skruva på det" så att det funkar bättre för mig. Vi har också, vågar jag säga, haft roligt i varandras sällskap. Det är tråkigt att jag har varit tvungen att sluta anlita Anne, för som jag brukar säga, "du är bra för mig".
Anne är en fantastisk PT som hjälper mig med träning som är relevant för mig och diverse kroppsliga krämpor. Alltid framåtsyftande och positiv, känner mig alltid stärkt efter ett pass. Har nu tränat med Anne i ungefär 3 år, en gång i veckan.
Anne är magisk! Känner mig stark och rörlig och ser målet att kunna rida igen trots två ryggoperationer närma sig med säkra steg.
Då jag började styrketräning sent i livet, vid 62 års ålder var det viktigt för mig att ha en pt som kunde fånga in mina behov. Anne är mycket lyhörd och pushar alltid så jag känner att jag presterar så mycket jag kan. Hon är kunnig i alla momenten och har alltid en tanke på hur jag ska komma vidare i min utveckling. Jag uppskattar också att hon är intresserad ock kunnig i allt från hur kroppen fungerar både fysiskt och mentalt. Jag hade aldrig varit där jag är nu utan Anne vid min sida och jag kan rekommendera alla att skaffa sig en Anne. Anette
Översatt av Google Efter att ha tränat med Anne i 4 månader kan jag ärligt säga att hon har förändrat mitt liv. Jag känner mig inte bara starkare och mer säker på mina fysiska förmågor utan hon skapar också ett utrymme för mig att få kontakt med mig själv och lyssna på min kropp. Det handlar om att träna med och i din kropp istället för att blint driva igenom några sinneslösa övningar. Hon är nyfiken och lyssnar när jag behöver anpassa träningen efter mina specifika behov och pushar mig när jag behöver göra det lilla extra, hon säger också till när jag ska sluta när jag rycker med ; Hon har ett skarpt öga för teknik, förklarar rörelser på ett väldigt tydligt sätt och lär mig många saker om hur min kropp fungerar. Jag älskar också det faktum att hon tar med sig ett väldigt varierat set eller kompetenser och erfarenheter, från yoga till styrka till cykling till löpning. Att träna med henne är roligt och aldrig repetitivt. Jag bara älskar att träna med Anne - tack Anne! Original After training with Anne for 4 months, I can honestly say that she has changed my life. Not only do I feel stronger and more confident in my physical abilities but she also creates a space for me to connect with myself and listen to my body. It’s about exercizing with and in your body instead of blindly pushing through some mindless exercizes. She is curious and listens when I need to adapt the training to my specific needs and pushes me when I need to go the extra mile, she also tells me when to stop when I get carried away ; She has a sharp eye for technique, explains movements in a very clear way and teaches me many things about how my body works. I also love the fact that she brings a very varied set or competences and experiences, from yoga to strength to cycling to running. Training with her is fun and never repetitive. I just love training with Anne - thank you Anne!
Översatt av Google Först vill jag bara säga att Anne är briljant! Hon lyssnar på dig och tar hänsyn till och anpassar övningarna för att passa vad du behöver göra samtidigt som hon ser till att din kropp klarar det. Jag har gjort övningar i min trädgård med Anne, på gymmet och online. Alla är bra, men online är superbekvämt. Det passar in i mitt snäva schema och det är faktiskt väldigt lite stillestånd mellan träningsmönster, vilket innebär ett riktigt bra träningspass. Anne och jag diskuterade innan min första online-session vilken grundläggande utrustning vikter, band, etc jag skulle fokusera på att ha hemma som skulle göra min session ännu mer effektiv. Jag rekommenderar varmt Annes tjänster och möjligheten att ha PT-sessioner online, det är så bekvämt och jag ser fram emot varje session med Anne. Original Firstly I just want to say that Anne is brilliant! She listens to you and factors in and adapts the exercises to fit what you need to do while making sure your body can manage it. I have done exercises in my garden with Anne, at the gym and online. All are great, but online is super convenient. It fits into my tight schedule and there is actually very little down time between exercise patterns, which means a really great work out. Anne and I discussed prior to my first online session what basic equipment weights, bands, etc I should focus on having at home that would make my session even more effective. I highly recommend Anne's services and the option of having online PT sessions, it is so convenient and I look forward to each session with Anne.
Comment on this business

to add Hjärtkompaniet by Anne Brolén map to your website;