facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hjertmans Båttillbehör

Hjertmans Båttillbehör

About

Välkommen in till Hjertmans Göteborg! Här hittar du brett sortiment av artiklar till din båt, husbil eller hem. Vi finns här för dig och din båt.

Story

Hjertmans är en av Sveriges ledande Båttillbehörskedja.
Göteborgsbutiken har funnits i 26år för sina kunder.

Vi inriktar oss till både motorbåt-, och segelbåtsägare. Vi har ett brett sortiment med över 10.000 unika artiklar.

Sedan 1975 har vi aktivt jobbat med att våra kunder ska bli nöjda genom att erbjuda ett brett sortiment. Om någonting saknas till din båt beställer vi hem den vara du önskar från alla större leverantörer i Sverige.

Välkommen till Hjertmans Båttillbehör Göteborg!



"Välkommen in till Hjertmans Göteborg! Här hittar du brett sortiment av artiklar till din båt, husbil eller hem. Vi finns här för dig och din båt."
Address: Datavägen 2, 43632 Askim, Västra Götalands Län, Sweden
Phone: +46317482530
City: Askim
Zip Code: 43632


Opening Hours

Monday: 09:00 - 18:00
Tuesday: 09:00 - 18:00
Wednesday: 09:00 - 18:00
Thursday: 09:00 - 18:00
Friday: 09:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 14:00


related searches: Erlandsons Brygga, SeaSea, SeaSea båttillbehör, Båttillbehör stockholm, Marinaman, Hjertmans köper SeaSea, Benns, Hjertmans Stenungsund
Reviews
Tyvärr har denna affär blivit Sämre och sämre med sitt bemötande för varje år. Sista gången jag var där blev jag nästan anklagad för att ha stulit en produkt för att kunna få pengar tillbaka.Trots att jag hade kvitto med mig och köpt produkten dagen innan av samma säljare. Tråkigt att inte kunna få hjälp med det man behöver….i en sådan affär bör det finnas viss kunskap eller iallafall ett trevligt bemötande.
Alltid mycket hjälpsamma o bra priser
Hjertmans har alltid legat högt på min lista när det kommer till inköp av båttillbehör. Senaste besöket var dock allt annat än trevligt. Dryga och snorkiga kommentarer och svar på uppriktigt menade frågor kring bottenfärg. Tråkigt, men det finns nog andra affärer som säljer samma färg fast med en trevligare ton.
Alltid handlat i Hjertmans i Helsingborg och fått fantastiskt bemötande, men sen jag flyttat till Göteborg har jag lite tappat förtroendet. Personalen i butiken i Sisjön är både ganska ohjälpsamma och rätt dryga.
Underbar affär, har brett utbud av båtprylar och mycket trevlig personal.
Det var längesedan jag var där,för ett par där sedan var jag där dom hade byggt en djupare lokal lite rörigt
Beställde online för hämtning i butik, en spis/diskho för 2200:-. Öppnar kartongen i butiken och spisen var helt repig. Lagom irriterande när vi väntat en vecka på leverans. Den så kallade rabatten de kunde erbjuda var mindre än 200:-, även kollegan kollade på varan och erbjöd ytterligare 10:- i rabatt. Föreställ er känslan som kund när man får erbjudande om tio kronor extra för en helt skadad vara. Det var sista gången jag går dit. Ska göra mitt bästa så att ingen jag känner går dit heller.
Vid 3 olika tillfällen det senaste året har jag blivit bemöt på ett väldigt tråkigt sätt i denna butik. Har tidigare gillat butiken med personal. Nu byter jag och provar andra butiker för att inte komma tillbaka till denna tyvärr Skulle senast köpa bottenfärg och fråga en äldre herre om botten färg till en aluminium båt. Han pekade på en av olika fabrikat. Jag frågade om det var den bästa, eller om det fanns alternativ? Fick till svar "annars har vi flera färger som INTE passar"! Hade det varit ett skämt med glimten i ögat hade det varit roligt. Men från någon som inte verkar gilla sitt arbete och vill hjälpa till... Då kan jag vända mig till någon annan som uppskattar kunder som kommer in i butiken!
Hjertmans SISJÖN brukade vara bra men tjejerna som jobbar där de unga nu i sommar Juni verkar ha NOLL intresse av service eller trevligt bemötande. Okunniga och inte ett dugg behjälpliga. Trist förr var Hjertmans butik i Sisjön fantastisk ej längre.
En härlig affär för båtinspiration. Här har jag genom åren köpt väldigt mycket till vår segelbåt. Bra grejer och bra service.
Comment on this business

Directions to Hjertmans Båttillbehör with public transportation


Datavägen 50 meters
86
Stora Åvägen 120 meters
83
84
Sisjö Kullegata 170 meters
86
Hantverksvägen 200 meters
83
84
86

to add Hjertmans Båttillbehör map to your website;