facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hjertmans Båttillbehör

Hjertmans Båttillbehör

About

Hjertmans är en av Sveriges ledande Båttillbehörskedjor, etablerade 1975. Vi inriktar oss till både motorbåt- och segelbåtsägare. Välkommen till oss!



"Hjertmans är en av Sveriges ledande Båttillbehörskedjor, etablerade 1975. Vi inriktar oss till både motorbåt- och segelbåtsägare. Välkommen till oss!"
Address: Västindiegatan 24, 25271 Råå, Skåne Län, Sweden
Phone: +4642261112
City: Råå
Zip Code: 25271


Opening Hours

Monday: 09:00 - 18:00
Tuesday: 09:00 - 18:00
Wednesday: 09:00 - 18:00
Thursday: 09:00 - 18:00
Friday: 09:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 14:00


related searches: SeaSea, Båttillbehör stockholm, Erlandsons brygga, Benns, Sea Sea, Watski, Marinman, Navinordic
Similar places near
Sydmarin Sydmarin 29 meter Otrevligt dåligt service
Reviews
Skulle kunna påstå att varje anställd vid Hjertmans i Helsingborg, är service inriktad samt behärskar varje båt detaljer och behoven som varje båtägare står inför varje säsongen ! Rekommenderas, hälsningar/ Fernando D-V Leveransen på den nya CTEK M25 är Superbra, redan uppkopplade med Litiumbatteri 2x100 Amp, otroligt snabbt rekommenderas. Go' fortsättning på det Nya Året
En av få båttillbehörbutiker i Skåne... välsorterad trots liten butik.
Mycket trevligt ,duktig personal,!! N Mycket fin upplevelse , fick tips o instruktioner rekomenderas på det allra bästa.
Vi har fått mycket fin service av Susanne,Markus och Annika hos Hjertmans på Råå i sommar. De har hjälpt oss med vår Pico;batterimätare som krånglade och ombesörjde även så att vi kunde få ett nytt kylskåp skickat till oss när vi var i Nyköping. De är mycket kunniga och hjälpsamma
Besöker ofta Hjertmans i Råå. Fantastisk service och vägledning. Mycket kunnig och hjälpsam personal.
Har nästan allt man behöver Bra service Trevlig personal
Hjertmans på Råå är ett absolut måste, viktigare än mat till barnen! Suverän personal och bra sortiment. Utan denna perfekt placerade butik hade mitt båtliv bara varit en blek skugga av vad det är idag. Och detta är en underdrift. Mvh/Dan
Här finns det mesta en båtägare kan önska. Därtill möjligt att beställa via web och hämta i butik eller få hemskickat
Mycket bra båttillbehörsaffär och skeppshandel. Fullt sortiment och fantastiskt trevlig och hjälpsam personal. Lösningsorienterade och kunniga. Kan ibland upplevas som lite underbemannade.
Trevlig affär med det mesta för båtfolket. De ligger lite avsides i södra Råå och vägen dit är lite speciell. Men trevlig personal som hjälper till. Och parkering just utanför affären.
Comment on this business

to add Hjertmans Båttillbehör map to your website;