facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hjo Minigolf

Address: 544 33 Hjo
City: Hjo
Zip Code: 544 33


Reviews
Blir alltid en runda här varje år när vi besöker Hjo, mycket fina banor och utslagsgivande. Trevlig personal
Helt ok. Rätt roliga banor och trevlig personal. Erbjöd filtar för det var kallt och tips på längd på klubba till sonen.
Man får spela hur många varv man vill men efter en runda var vi redo att gå vidare då banorna är vattenskadade och bubbliga vilket ledde till en hel del frustration. Inte värt priset.
Billig minigolf o en glasskiosk bredvid, ett minus för att det inte är helt barnsäkert.
Helt okey, lite för många hål som liknade varandra möjligtvis.
Minigolfbanan i Hjo stadspark är helt fantastisk. Läget är perfekt med utsikt över sjön. Det finns gott om närliggande parkeringsplatser, som dessutom är kostnadsfria. Damen som driver minigolfbanan är väldigt trevlig och mån om att besökarna trivs. Banan består av 18 hål där flertalet har hinder som kan fällas ned, om man vill ha en större utmaning. Man får spela hur mycket man vill utan att behöva betala extra summa. Är den enda minigolfbanan jag spelat på som låter besökare spela varv efter varv utan att ta extra betalt. Utöver minigolf finns dricka, kaffe, fika och glass att köpa. Både kulglass och vanlig "boxglass". Dessutom till låga priser. Banan är vanligtvis öppen mellan 12:00-19:00, men om man är osäker kan man ringa på numret som finns angivet vid en snabb sökning. På bilden syns min vän som numera innehar banrekordet. Ska tilläggas att han var okej med att jag lade upp bilden.
Vacker liten stad, där kan man promenera omkring i många timmar och se på alla gamla vackra och Hjoåns dalgång+stadsparken.
Litet men fint och fullt praktisk golfbana. Barnen njöt av det mycket. Lite dyrt dock att 2 barn kostar 150 kr!.
Otrevlig personal som vill tvinga varje vuxen att betala även om man hade bara spelat en bana. UNDVIK!! Incredibly rude staff that wants to force every adult to pay even if one adult only played one hole. AVOID!
Lite dyrt för min smak med tanke på banornas skickdamen i luckan var mycket trevlig
Comment on this business

to add Hjo Minigolf map to your website;