facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hjort-Olârs

About

Kulturkafé "Hjort-Olârs": Det fina och hemtrevliga kaféet som ligger alldeles intill Hembygdsgården i Dala-Floda.

Story

Kulturkafé "Hjort-Olârs": Det fina och hemtrevliga kaféet som ligger alldeles intill Hembygdsgården i Dala-Floda.



"Välkomna till Hjort-Olars kafé i Dala-Floda! Vi har ett varierat utbud av bakverk och smörgåsar. Allt är hembakat. Det går också bra att köpa med godbitar hem. Vi har catering av fikabröd och gör tårtor på beställning i mån av tid."
Address: Hagvägen 60, 78544 Dala-Floda, Dalarnas Län, Sweden
City: Dala-Floda
Zip Code: 78544


Similar places near
Café Dufva Café Dufva 425 meter Mysigt och mycket trevlig personal. Önskar bara det varit lite varmare när vi var där...
Karin & Katinkas Kafé Karin & Katinkas Kafé 645 meter Sommarkafé! Stängt för säsongen!
Reviews
Detta är ett "Sverige är Fantastiskt" trädgårds café som lyckas med att fånga in drömmen om den perfekta sommaren. Tänk, att en strålande sommardag sitta en stund i lusthusets svalka och njuta dofterna och atmosfären. Vi åt jättegoda hembakade saftiga kakor med grädde till och drack saft. Mums! Rekommenderar alla denna oslagbara upplevelse.
Supermysigt café i trädgården. Bara smörgås till lunch vilket var lite synd. Fantastisk vaniljbulle
Fenomenalt ställe värt en längre omväg. Supermysig trädgård och himmelsk hembakat.
Vilket otroligt fint och gemytligt fik! Mysig och lummig innergård. Prisvärda mackor, 50kr Toscakaka, den godaste jag har ätit! Rekommenderar verkligen ett besök hit! Finns gott om parkeringar bakom fiket
Godaste bakverken. Helt fantastiska på att baka. Alltid varit nöjd när man vart där. Blivit några besök nu i sommar. Dem bakade även tårta till sonens namngivelse. Fint att fika ute som inne. Super mysigt läge.
Supermysigt café med många sorter att välja bland. Genuint hembakat med guldkant! Mysiga sittplatser inne och ute. Även hundar är välkomna!
Fantastiskt fint kafe. Goda mackor och stort urval av bakelser, bullar och kakor. Allt bakat på plats och super mysig miljö. Tillgänglighet för rullstol: På vintern går tyvärr inte att komma in med en rullstol men på sommaren går nog bra. Då har de mycket bord utomhus.
En mysig fika i deras trädgård.Mat: 4/5
Blir ännu bättre om sommaren när man kan sitta ute.Mat: 5/5
Mycket goda bakverk i en mysig trädgård. Värt ett besök.
Comment on this business

to add Hjort-Olârs map to your website;