facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hjortensbergs blommor

Hjortensbergs blommor

About

Helene Malmqvist och Carin Gustafsson Lue är ägare till Hjortensbergs blommor.

Följ även vår instagram Hjortensbergsblommor för fler inspirationsbilder.

Story

Helene övertog Hjortensbergs blommor 1993. Floristutbildad på Ingvar Strandh blomsterskola. Textilutbildad i Norrköping där hon även tog sitt gesällbrev i Floristyrket. Lever för sitt yrke och älskar hantverk i alla former. Sin inspiration hämtar hon från skog och natur. Carin är en återvändare till Hjortensbergs blommor och är sedan feb 2017 delägare tillsammans med Helen. Efter en bakgrund inom restaurang branschen gjorde hon verklighet av sin dröm och utbildade sig till Florist i Norrköping. Carin är en nyfiken "tusenkonstnär" som gärna arbetar med hantverk i många olika former och material, där såklart blommor är nummer ett.

Address: Brunnsgatan 25, 611 31 Nyköping
Phone: 0155210531
City: Nyköping
Zip Code: 611 31


Opening Hours

Monday: 09:30 - 18:00
Tuesday: 09:30 - 18:00
Wednesday: 09:30 - 18:00
Thursday: 09:30 - 18:00
Friday: 09:30 - 18:00
Saturday: 10:00 - 14:00


related searches: Gripsholmsparkens blommor, Blomstrande Brandell, Interflora Nyköping, Blomsteraffärer Nyköping, Euroflorist Nyköping, Handelsträdgård Nyköping, Grönborgs Trädgård, Grönborgs Trädgård Julmarknad
Similar places near
Galleria Axet Galleria Axet 176 meter Besökte Clas Ohlsson. Få kunder och corona-anpassat.
Gripsholmsparkens blommor Gripsholmsparkens blommor 852 meter Väldigt nöjd! Fantastiska buketter för bra pris
Grönborgs Trädgård och Café Lugn & Ro Grönborgs Trädgård och Café Lugn & Ro 2 km Många blommor och andra växter +servering!
Reviews
Vilken dålig service! Fått samtal från butiken att jag måste hämta själv min bukett som är beställd av min arbetsgivare då de inte vill komma ut till mig! Trots att de lämnade till andra arbetskollegor som bor som jag utanför Nyköping.
Första gången att besöka en blomster butik för att hitta blommor till vår farmor som fyllde 90 år. De anställda var jätte trevliga och bemötande. Fick hjälp med att välja ut blommor efter att sagt vilken färg [rosa] och prisklass man sökte. Buketten såg fin ut redan på jakt efter fler blommor men blev magisk efter den anställda omplacerade och klippte ner blommorna. Slutsumman blev 490kr och blev både bättre och billigare än färdiga alternativ på blomsterbud online som vi först tänkt använda oss av.
Liten blomsteraffär. Lätt överskådlig inget onödigt.
Proffsiga och schyssta florister som hjälpte oss med buketter till vårt bröllop. Trots att jag var inne flera gånger och ändrade och la till blommor så var de trevliga hela vägen och det blev ett fantastiskt resultat :
Bästa blomsteraffären i centrala Nyköping. Alltid fina buketter o tjejerna i butiken är alltid trevliga o vet vad man önskar. Min Sambo brukar säga... -Men herregud vilka fina blommor.... Det räcker för mig
Vi fick så fantastiskt fina arrangemang från er till vår mammas begravning. Tack
Mycket bra service och trevligt bemötande
Trevligt bemötande och bra lösning på min fråga angående eterneller.
Vackra blommor, fin butik som gav ett genuint intryck! Värt ett besök!
Litet men trevligt
Comment on this business

to add Hjortensbergs blommor map to your website;