facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hjularöds Gods

Hjularöds Gods

About

Lantbruk i Skåne



"Slottsparken är öppen för allmänheten, innanför vallgraven är det privat mark, vänligen respektera detta genom att ej beträda detta område innanför vallgraven. Det erbjuds inga visningar inne i slottet.Ni är varmt välkommna att vandra runt i vår fina slotts park.PADELNi kan även spela padel mot en avgift. Läs mer på: hjularodpadel se"
Address: Hjularöds Gods, 24165 Harlösa
Phone: 0709497733
City: Harlösa
Zip Code: 24165


Similar places near
Hjularöds Slott Hjularöds Slott 57 meter Fint på utsidan, tyvärr ingen guidade turer då slottet är privatägt, men omgivningarn...
Reviews
Fint på utsidan, tyvärr ingen guidade turer då slottet är privatägt, men omgivningarna är fina.Tidpunkt för besökAllmän helgdagVäntetidIngen väntetidBokning rekommenderasOsäker
Kul att se ett slott från julkalender.Det gick att gå fram till vallgraven, slottet är privat.välvårdad omgivning.
En upplevelse i sig att få se slottet i verkligheten. Väldigt fint och jag kan tänka mig att det är ännu finare vår/sommartid.
Så himla fint slott! Har man sett "mysteriet på greveholm" och älskar den julkalendern så är det verkligen värt att åka och se slottet med egna ögon. Mäktigt. Dock privatägt så respektera att en familj bor där, så som du vill att folk respekterar ditt hem.
Ett utav Skånes bästa slott! Såklart även känt ifrån serierna "Mysteriet på Greveholm". Absolut sevärt och en snygg padelbana för den som är sugen på att spela!
Oklart vart man får parkera och vart man får gå.. Ett fantastiskt vackert slott!
Slottet är bland det finaste och mer från "sagan slott" som finns i Sverige. Men hur långt in får man gå? Får man gå fram till vallgraven? Eller är det stopp redan vid grinden?
Fint slott! Kul att se det på riktigt efter att man kollat på julkalendern i alla dessa år!
Kom hit, var supertaggad. Dessvärre var inte kungen närvarande...
Fint slott som kan ses utifrån. Man får inte gå över vallgraven då det är privat mark. Känt från Mysteriet på Greveholm.
Comment on this business

to add Hjularöds Gods map to your website;