facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for HK - Hellmans Kök

HK - Hellmans Kök

Story

Stora och små event
Företagsevent * Privata fester * Mässor
Mingel * Bröllop * Grillfester * Catering
Eller när du bara vill vara gäst på din egen fest



"Dagens lunch serveras från vår FoodTruck på Öselvägen 3, i Berga industriområde. Väl lagad husman från grunden att ta med sig.Med vår vanliga catering serverar vi hemlagad mat med en sVår foodtruck är ett rullande restaurangkök som vi gärna kör till din fest eller ditt event!Vill du erbjuda dina gäster något annorlunda och extra? Vi parkerar vår foodtruck i trädgården, på ängen, vid bryggan, på din garageuppfart eller var din tillställning äger rum. På plats lagar vi mat och serverar från foodtrucken. Allt från husmanskost till våra kända högrevsburgare.Det mesta blir godare när det fått ligga på grillen en stund!Med vår grillvagn kan vi erbjuda grillad mat året runt. Grillad mat är både gott, enkelt och roligt att bjuda på!"
Address: Kalmar (Kalmar)
Phone: 0703936633
City: Kalmar


Similar places near
Matservice Kalmar Matservice Kalmar 12 km Catering för skolor, föreningar, privatpersoner & företag
En Trappa Upp Mat & Café En Trappa Upp Mat & Café 13 km Fantastiskt god mat Ren och fräsch lokal Alltid mycket folk Mycket att välja påMat: 5...
Majas Kök Majas Kök 14 km Vällagad mat, rejäla portioner
Reviews
Fick möjlighet att testa deras catering av en slump på ett företagsevent i Norrhult. En av de bättre hamburgarna jag ätit på länge. Finns bättre varianter av pommes, men dippsåsen var kryddig och fin.
Comment on this business

to add HK - Hellmans Kök map to your website;