facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Åhléns City Herraccessoarer

"Åhléns är en engagerande värld av varumärken och tjänster där vi ständigt inspirerar kunden till nya upptäckter och möten. Med fokus på att uppfylla kundens behov och drömmar, erbjuder vi ett kurerat sortiment med noga utvalda kvalitetsvarumärken och service inom skönhet, hem, mode och barn på ett inspirerande och lättillgängligt sätt via vår e-handel och våra varuhus."
Address: Åhléns City Klarabergsgatan 50 , Stockholm 111 21, AB, SE
Phone: +46 8 676 60 00
City: Stockholm
Zip Code: 111 21


Opening Hours

Monday: 10:00-21:00
Tuesday: 10:00-21:00
Wednesday: 10:00-21:00
Thursday: 10:00-21:00
Friday: 10:00-21:00
Saturday: 10:00-19:00
Sunday: 11:00-19:00


related searches: ahlens backpack, åhlens väskor herr
Similar places near
J Lindeberg J Lindeberg 0 meter
JC JC 167 meter
Dressmann Dressmann 192 meter
MQ Sergelgatan MQ Sergelgatan 227 meter Svårt att hitta personal att fråga om hjälp
Kawaii Kawaii 229 meter Alldeles för liten butik för alla dessa godsaker som man hittar! Trångt på helgerna. ...
Dansbutiken Dansbutiken 245 meter Jag var där idag och skulle köpa buggskor och fick hjälp av en underbar blond tjej so...
MQ MQ 256 meter
Weekday Weekday 256 meter
Smiley Vintage Smiley Vintage 261 meter De har massor av fina blusar och klänningar som är vintage. Allt är secondhand men om...
Grosshandlarn Vasagatan Grosshandlarn Vasagatan 274 meter Otrevligt bemötande och endast bytesrätt. Handla någon annanstans!
Glitter Glitter 286 meter
Carlings Carlings 301 meter Helt fantastiskt bemötande och service. Jag fick hjälp att hitta jeans som satt perfe...
MQ MQ 316 meter Fick just fantastisk service av kvinna i medelåldern. Hade ett 'nödläge' där jag var ...
Gate One Gate One 316 meter
Levi's Levi's 316 meter
Tshirt Store Tshirt Store 317 meter
WeSC Concept Store WeSC Concept Store 323 meter
NK Damskor NK Damskor 373 meter Mycket bra och fin kvalité. Samt bra personal som gärna hjälper till.
Reviews
Hade en otrolig otrevlig personal som på ett otrevligt sätt berättade att jag inte hade vikt gardinerna på rätt sätt när jag skulle lämna tillbaka dem. Hade inte vikt dem exakt för att jag hade fått info från Åhléns Fridhemsplan att de gärna vill vika själva i butik. Hade en så otrevlig upplevelse och känsla efter besöket.
Jag Älskar att gå till Åhléns, Men jag blev extremt besviken när jag upptäckte att man har höjt priserna mer än vad det kostat från början för att sedan erbjuda 40% rabatt på den förhöjda priset. Se bilder så förstår ni vad jag menar.
Direkt fientlig försäljare på skoavdelningen för några veckor sedan. Jag, med flera, bad om ursäkt när jag tyvärr behövde köpa skorna! Otrevlig, långsam med noll servicekänsla. Blev tillslut kö trots att vi inte var många där.
Samma som vanligt. Stort frecht och mat helt ok man finner vad man letar efter
I eftermiddag i en kiehl’s butik!! försäljaren är otroligt ovänlig och oförskämd. Vi frågar henne om hon kan prata engelska eftersom det är lättare för oss. Och hon säger att hon kan men inte vill. Vad?! Och jag köper produkter för 1 500 kr för att jag medvetet kom för att få dem, men försäljarens oförskämdhet och fräckhet är absolut förkastligt. Jag hoppas att de som behöver se detta. eftersom han inte förtjänar att arbeta på en sådan plats!!!
Finns allt i klädväg . Caféet högst upp är en plats man lätt missar . Våning 5 . Finns även outlet högst uppe .
Besök gärna MAC-hörnet, jätteduktig personal! Dock är damklädesavdelningen en riktig besvikelse.
Älskar Åhléns! Åhléns city i Sthlm är en favorit. Alttid bra erbjudande och rimliga priser med bästa kvalitet. Generösa om man jämför de med andra stora varuhus eller kedjor. Priserna har blivit ännu o bättre i inflations tiden. Jag ge en 5/5 till Åhléns
Kaos uppe på restaurangen Basta! Tydligen måste man vänta på en vakt för att kunna komma ut ner till gatuplan efter att varuhuset har stängt. Vi och ca 30 personer till fick vänta över 45min stående på att en vakt skulle komma och släppa ut oss. Gå aldrig hit efter att varuhuset stänger. Väldigt besvikna! Vi kommer aldrig att gå hit igen.
Har det mesta utom en sportavdelning vilket kostar en stjärna. Har jacka upp de senaste åren. Skönt att slippa den gamla bucklig textil attan. De nya golven håller hög klass. Flera bra varumärken. "Egen" frisör, barberare och flera restauranger är snyggt. Även kemtvätt, skräddare och personal shopper imponerar. För det mesta trevlig och tillmötesgående personal. Dock är parfym deli gen svår att hålla snygg. Mycket spring, för tätt mellan de olika märkena. Det blir "stökigt" och nästan lite "ovärdigt". Väldigt populärt och mycket folk i julveckan.
Comment on this business

to add Åhléns City Herraccessoarer map to your website;