facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Åhléns

Åhléns
"Åhléns är en engagerande värld av varumärken och tjänster där vi ständigt inspirerar kunden till nya upptäckter och möten. Med fokus på att uppfylla kundens behov och drömmar, erbjuder vi ett kurerat sortiment med noga utvalda kvalitetsvarumärken och service inom skönhet, hem, mode och barn på ett inspirerande och lättillgängligt sätt via vår e-handel och våra varuhus."
Address: Pajalagatan 43 , Stockholm 162 65, AB, SE
Phone: +46 8 579 750 00
City: Stockholm
Zip Code: 162 65


Opening Hours

Monday: 10:00-20:00
Tuesday: 10:00-20:00
Wednesday: 10:00-20:00
Thursday: 10:00-20:00
Friday: 10:00-20:00
Saturday: 10:00-18:00
Sunday: 11:00-18:00


related searches: Åhléns Stockholm, Åhléns Deutschland, Åhléns Uppsala, Åhléns julkalender, Åhlens Outlet, Chanel Åhléns, Åhléns bags, Lyko
Similar places near
Indiska Indiska 42 meter
Hesselby Krukmakeri Hesselby Krukmakeri 1 km Keramiska verk som fägnar ögat, raka linjer i rustik form fyller hyllor i en vacker m...
Ruth&Greta Ruth&Greta 2 km Hos Ruth&Greta finner du inredning till hemmets alla rum och familjemedlemmar
Glada Ungmöns Diversehandel Glada Ungmöns Diversehandel 4 km Mysigt ställe med mycket trevlig personal. Värt ett besök för den kreativa.
Förvara.se Förvara.se 5 km Mycket bra affär.
Marlons Måleri & Design AB Marlons Måleri & Design AB 7 km En komplett målerifirma. Vår affärsidé är att ge personlig service och proffsigt utfö...
Handmade Noni Handmade Noni 7 km Handmade Noni este un nou proiect, pornit din dorinta arzatoare de a crea piese unica...
Luxgarden Luxgarden 7 km Översatt av Google Dyrt och bra : Original Scump și bun :
detaljerian detaljerian 8 km Bästa räkmackan i Stockholm! Helt magisk! Fantastisk! Jag trodde en sekund att jag v...
Exquisite Designs Exquisite Designs 9 km Exquisite Designs - place which redefines elegance.Here you can find beautiful hand m...
Monwadee Monwadee 9 km Fantastisk massage, trevligt bemötande och prisvärt - bara man har lite tålamod med d...
Moon Home Moon Home 9 km unique pottery gifts for a modern home, connecting time and space
Standard Standard 9 km
Scottish House Scottish House 9 km Bästa platsen i Sverige för Tweed och liknande produkter, fantastisk bra service och ...
Our Legacy Work Shop Our Legacy Work Shop 9 km Boys vafan händer??!!! Ni har renoverat i ett halvår kom igen jag vill handla
Reviews
Åhléns Vällingby är verkligen proppfullt med prylar av allehanda slag. Hyllor och diskar är verkligen fyllda till bredden och höjden. Risken för trängsel är tveklöst närvarande på Åhléns Vällingby. Butiken är riktigt stor och förvånansvärt fräsch dock var det ont om personal.
När jag var på Åhléns Vällingby idag så fick jag väldigt chockerande bemötande. Kvinnan i kassan höll ögonen på mig från sekunden jag klev in och besvarade varken mitt leende eller mitt hej. När jag skulle prova saker i omklädningsrummet följde hon efter mig och bad mig otrevligt att lämna saker utanför provrummet och följde sedan efter mig även när jag skulle betala i kassan. Hon var uppenbart övertygad om att jag skulle stjäla någon. Detta fick mig att känna mig både otrygg och kränkt. Så jag var slöja så var det speciellt tråkigt, då jag anser att detta hade med fördomar att göra. Ingen bra upplevelse alls!
Ett Åhléns-varuhus i centrum. Här finns allt från smink och kläder till inredning och husgeråd. Prisnivån är inte den lägsta och motsvarar inte alltid kvaliteten. Trångt mellan hyllor och ställningar. Man blir dock på gott humör när man ser alla färgglada "Happy Socks". Ett trevligt inslag i varuhuset.
Egentligen fin butik men bemötandet från kassörskan på skönhetsavdelningen får mig och min man att aldrig någonsin besöka Åhlens i Vällingby igen.
Fruktansvärt dåligt bemötande vid mitt besök idag! Jag skulle reklamera en vara och kvinnan i kassan på klädavdelningen på nedervåningen hälsade inte, tittade inte på mig och pratade knappt med mig när jag reklamerade varan. Jag har själv jobbat inom denna koncern tidigare och hade jag betett mig på det där sättet så hade jag fått sparken! Utbilda er personal i kundbemötande, det var det värsta bemötandet i jag varit med om i en butik.
Uppdatering oktober 2022 Inte mycket som hänt sedan sist, det tycks som om olika avdelningar är olika bra vid olika tillfällen. Men jag hittade det jag sökte, bakformar, så jag är nöjd. Trångt, ologiskt, o sorterat och med begränsat sortiment. Ligger i vällingby centrum så det ligger nära till.
Personal på Inredning är inte professionell alls, frågade inte mig medlemskap så ingen registrering för min inköp; räknade pris fel, om jag inte påminde så blev mer-räknad; inte snäll alls, verkade att han inte alls vill sälja på Rea. Men, är det kund som tvingat ni sälja på rea eller?
Besökte Åhlens i Vällinby i fredags tillsammans med mitt barn och blev otrevligt bemött av kassörskan där. Mitt barn frågade om vad en vara kostade sedan när vi skulle betala frågade kassörskan mitt var hen lagt varan och mitt barn svarade samma ställe som låg innan. Då säger hon men den varan ska inte ligga på barnavdelning. Då blir jag irriterad och säger det är väl inte barns fel att det ligger där. Sedan när vi betalat och mitt barn ska plocka ihop sina saker säger hon till mitt barn med ännu otrevligare ton flytta jag har kunder. Det var första och sista gången jag handlar där. Om varorna inte varit till mitt barn som valt allt med omsorg hade jag genast lämnat tillbaks allt och bett om återbetalning.
Hade det jag letade efter, dock lite svårt att komma fram med barnvagn ibland p.g.a. personalens vagnar som stod i vägen.
Här kan man köpa allt möjligt. Personalen står vid kassorna men svårt att få hjälp av hjälpsam o kunnig personal. Numer är kläderna uppdelade efter designers, svårare att hitta nått intressant.
Comment on this business

to add Åhléns map to your website;