facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Åhléns

"Åhléns är en engagerande värld av varumärken och tjänster där vi ständigt inspirerar kunden till nya upptäckter och möten. Med fokus på att uppfylla kundens behov och drömmar, erbjuder vi ett kurerat sortiment med noga utvalda kvalitetsvarumärken och service inom skönhet, hem, mode och barn på ett inspirerande och lättillgängligt sätt via vår e-handel och våra varuhus."
Address: Storgatan 13 , Växjö 352 30, G, SE
Phone: +46 470 75 35 00
City: Växjö
Zip Code: 352 30



related searches: Åhléns Deutschland, Åhlens julkalender, Åhléns Stockholm, Åhléns Uppsala, Åhlens Outlet, Chanel Åhléns, KICKS, Åhléns jobb
Similar places near
Grand Samarkand Köpcentrum Grand Samarkand Köpcentrum 3 km Det var första gången jag var på Grand Samarkand. Jag blev lite förvånad då jag föres...
Reviews
Upp till 70% rabatt? Vilket dkämt. Tyvärr va det inte mycket rea, eller billigt där...
Nice. Nya ägare, så de blir toppen
Häftigaste persnal, mass med snygga kläder och fantastiska härliga parfymer och allt annat snyggt
Hjälpsamma,bra,okej utbud på kläder,bättre på verktyg enligt mej
Så fruktans värt otrevligt bemötande .. först frågar jag en personal om priset på vaxduk..det finns en skylt som säger klipp gärna själv eller fråga en personal om hjälp får svaret det står i pärmen .. ok och hur ska klä jag kunna veta det.. när jag sen klippt och ska betala har jag glömt legitimation.. skulle få rabatt vid medlemskap vilket jag har.... I alla andra butiker räcker det att uppge personnummer..hade dessutom ett nyckel kort med bild och namn som kunde verifierat min identitet om det nu är så viktigt i frågan om 20%. Vems identitet skulle jag riskera stjäla för dessa procent????? Hade det inte varit för att jag ville ha dukarna hade ni fått behålla dem .. sista gången jag handlar hos er på väldigt länge!!!
Stor ljus lokal mitt i Växjö centrum. Utbudet av varor spänner över flera områden, exempelvis hushållsartiklar och heminredning, leksaker, kontorsmaterial, kosmetika och kläder. Jag upplever priserna vara lite blandade. Ibland medelpriser, ibland i det lite högre området. Man kan hitta ganska trendiga varor här. Personalen har alltid varit trevlig mot mig och servicen känns ok.
Säkert en bra butik men de hade inte det jag letade efter.
Toppenaffär, finns allt möjligt roligt och jättetrevlig personal
Bra utbud av pokémon gosedjur, köpte 2st
Bra butik som ha lite av varje
Comment on this business

to add Åhléns map to your website;