facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for HLR-Direkt Skåne

HLR-Direkt Skåne

About

HLR-Direkt har utbildningar inom Hjärt- och lungräddning, Första Hjälpen samt Heta arbeten
Huvudinstruktör i HLR-Vuxen och D-HLR

Story

Utbildningsföretaget HLR-Direkt Skåne ägs och leds av Irving Osbjer med yrkeserfarenhet som brandman inom Räddningstjänsten. Trygghet på arbetsplatsen och fritiden är det som HLR-Direkt strävar efter med våra utbildningar och produkter inom livräddning och grundläggande brandskydd. Vi ser till att du får den utbildning eller produkt som passar för just din verksamhet, oavsett om det är till företaget, föreningen eller hemmet.
I våra utbildningar strävar vi alltid efter kvalité och följer givetvis HLR-rådets rekommendationer inom Hjärt-och lungräddning samt Brandskyddsföreningens normer och riktlinjer inom brandsäkerhet. Vi delar med oss av våra erfarenheter, vad gäller akutsjukvård och brand, eftersom alla utbildare har yrkeserfarenhet från Räddningstjänsten och kan därför återge egna och kollegors upplevelser inom dessa områden.

Givetvis tillämpar vi Nöjd Kund Garanti vilket helt enkelt innebär att ni får pengarna tillbaka om inte utbildningen motsvarar era förväntningar.

Vårt verksamhetsområde är främst i Skåne och Halland men givetvis är du välkommen att kontakta oss om du finns längre bort.

Address: Forellstigen 4, 26434 Klippan, Scania
Phone: 0766369696
City: Klippan
Zip Code: 26434


Similar places near
LloydsApotek LloydsApotek 1 km Alltid lika Hjälpsamma, vänliga o kompetenta.
Egenvårdskliniken Just in Time Consult Egenvårdskliniken Just in Time Consult 1 km "Din personliga företagshälsa"
Comment on this business

to add HLR-Direkt Skåne map to your website;