facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for HLR-Gruppen

HLR-Gruppen

About

Vi utbildar dig och ditt företag i HLR (hjärt och lungräddning) Första hjälpen utbildningar, och hjärtstartare.
Ni kan även köpa eller hyra hjärtstartare



"HLR-Gruppen utbildar företag, kommuner, skolor, och föreningar i hjärt-lungräddning kurs, HLR utbildning, första hjälpen utbildningar.Vi hyr även ut och säljer hjärtstartare.HLR-gruppen har sitt säte i Stockholm men håller HLR utbildningar i hela landet.Vi i HLR-Gruppen är alla brandmän eller sjuksköterskor och har alla minst 10 års yrkeserfarenhet av akutsjukvård."
Address: Lars Forssellsgata 26, 11215 Stockholm
Phone: 08224402
City: Stockholm
Zip Code: 11215



related searches: HLR Experten
Similar places near
Extima HLR, Hjärt-lungräddning till barn Extima HLR, Hjärt-lungräddning till barn 3 km Utbildning Barn HLR. Hjärt-lungräddning. Livräddning vid luftvägshinder, hjärtstopp, ...
Firma Peter Bihl Firma Peter Bihl 5 km Huvudinstruktör i HLR. Håller utbildningar i HLR för vuxen, barn och även till instru...
Nordic Safety Group AB Nordic Safety Group AB 14 km Vårdgivare Sjukvårdsberedskap och akutsjukvård, brandskydds- och sjukvårdsutbildninga...
HLR-Akademien HLR-Akademien 20 km HLR-Akademien är ett engagerat företag baserat i västra Stockholm. Vi är ett trevligt...
Reviews
Jag kan varmt rekommendera utbildning via HLR-Gruppen. Kompetent, tryggt och mycket pedagogiskt upplägg. Vi var samtliga mycket nöjda efter vår utbildning.
Tack HLR-gruppen för 3 ytterst välgenomförda HLR-utbildningar! Vi på Tallink Silja är väldigt nöjda, alla utbildare har varit både professionella och pedagogiska och samtidigt bjudit på sig själva. Vi rekommenderar å det varmaste HLR-gruppen för denna livsviktiga utbildning!
VI på SBSC bokade HLR-kurs via HLR-gruppen januari 2023. Vi är väldigt nöjda med allt, både upplägg, genomförande och kontakt. Rekommenderas!
Ett stort tack till HLR-gruppen för en mycket väl genomförd utbildning. Vi hade nöjet att få besök på vårt kontor och de som deltog i undervisningen är alla mycket nöjda. Vi känner oss nu så mycket bättre förberedda för att hjälpa till vid ett eventuellt nödläge. Vi planerar att regelbundet anlita HLR-guppen för att hålla oss uppdaterade. Rekommenderar verkligen att fler gör det.
Jag och alla på min arbetsplats är väldigt nöjda med HLR-utbildningen som ni hade med oss! Johan och Pontus som ledde utbildningen hos oss var professionella och pedagogiska. Och som ett plus så var kursen rolig! Personligen känner jag mig mycket mer säker på hur jag ska gå till väga vid ett eventuellt hjärtstopp eller annan olycka. Tack HLR-gruppen!
En HLR-utbildning som alla borde gå på, upplagt på ett bra och pedagogiskt sätt. Känner mig både säkrare och tryggare med hur jag ska agera vid en eventuell nödsituation. Vår föreläsare Joakim var väldigt pedagogisk och lyhörd till våra funderingar. Rekommenderar starkt att boka en HLR utbildning hos dom!
Otroligt pedagogiskt och livsviktig erfarenhet. Efter 3 timmar insåg jag hur mycket nytt jag lärt mig och hur lite jag visste innan. Kan verkligen rekommendera en utbildning med HLR-gruppen. Det kan rädda liv!
Vi höll utbildning för företagsanställda och alla var otroligt nöjda med utbildningen. Kan rekommendera! Bra teori och praktik.
Otroligt bra och pedagogisk HLR-utbildning som alla borde gå. Känner mig nu mer säker på hur jag skall agera i en eventuell kommande nödsituation. Instruktören Anton är mycket proffsig och kunnig. Rekommenderas!
MYCKET givande och lärorik utbildning som vi värdesätter högt! 3tim utbildning gick fort och Jon som höll utbildningen var tydlig och lugn vilket skapade stort mervärde.
Comment on this business

to add HLR-Gruppen map to your website;