facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for HMC Staffanstorp Hälsomedicinskt center

About

HMC ett idédrivet och lokalt förankrat vårdbolag som guidar dig till hållbar hälsa – lista dig redan idag så är vi redo när du behöver oss!

Story

För aktuell driftinformation gällande Hälsomedicinskt cetner i Staffanstorp besök vår hemsida: https://www.halsomedicinsktcenter.se/vrdcentraler/staffanstorp/

Address: Malmövägen 2, 21762 Staffanstorp
Phone: 040418000
City: Staffanstorp
Zip Code: 21762


Opening Hours

Monday: 08:00 - 16:00
Tuesday: 08:00 - 16:00
Wednesday: 08:00 - 16:00
Thursday: 08:00 - 16:00
Friday: 08:00 - 16:00


related searches: Hälsomedicinskt center i Sverige AB, Vårdcentralen Staffanstorp, HMC Hjärup, HMC Lomma vaccination
Reviews
Besökt denna vårdcentralen 2 gånger. 2 gånger ar jag blivit bemött på absolut bästa sätt, både i receptionen och av läkaren. Väldigt tillmötesgående då jag ena gången bara dök upp med min son 20 min innan de stängde.
Riktigt dålig "vårdcentral". Tar ingenting på allvar och vill helst att du går där ifrån innan du kommit dit.
Väldigt bra barnmorskor som gör att man känner sig trygg och lugn i graviditeten. Toppen!
När kliniken låg vid Stadion Malmö var den paradiset på jorden, inskriven 2014 vid en bröstcancer och besökte under flera månader VC en gång/vecka. . Stämningen när man kom in genom dörren var varm och personlig, det var glada bemötande från personalen. Kände mig trygg och livet kändes lättare när man gick därifrån Följde med när det blev flytt till Staffanstorp, men hej, vad har hänt? Bara läkaren är kvar av de från Stadion, svårt att komma fram och inte någon trevlig stämning eller välkomnande när man kommer. Personalen kan inte trivas! Och efter att under lång tid kämpat med problem från mage, tarmfickor, IBS, koloscopi och Foodmap och inget hjälpt och andra symptom som klumpkänsla i mage, svettningar värk i axlar o bröst, knöl på bröstben uppkommit försökte jag få en tid hos läkare i somras. Men sköterskan ville inte ge tid då hon tyckte det verkade som utmattningssyndrom och tyckte först att jag skulle sjukskriva mig, sen att inte förringa symptom utan söka akut för hjärtinfarkt rekommenderades hjärtinfarkt i tre månader? läkaren skulle på semester och någon annan ville hon inte ge mig. Hon återkom efter motsträvigt ha talat med läkaren och jag fick tid en månad senare. Då gick allt snabbt och jag skickades vidare till Diagnostiskt center och sen till onkolog. Endokrin, aggressiv cancer med metastaser i lever, lungor, bröst som troligen uppkommit i tarmarna. Tur jag stod på mig och inte sjukskrev mig för utbrändhet, men det har gått väldigt långt, Så nu hoppas jag på lite längre tid här på jorden. Och då jag behöver Distriktssköterska även under den här behandlingen och det inte går att välja vem så letar jag nu ny vårdcentral. Men stämningen och bemötande behövs tas tag i på HMC Staffanstorp. Har försökt få tag på kontaktuppgifter till ledning men ej hittat. Ev kommer anmälan göras.
Nöjd med både bemötandet och erbjudna tider!
Försökt ringa vid två tillfällen och då har de stängt av telefonen med hänvisning till högt tryck. Ringde då till vårdcentralen som svarade direkt. Oavsett bokade tider eller ej måste man kunna få medicinsk rådgivning.
När man väl kommer fram på telefon är det omöjligt att få en tid. Meningslös verksamhet som mest verkar handla om att få skattepengar.
Väldigt trevlig upplevelse med bra och professionell personal. Kände mig väl omhändertagen och var mycket nöjd med besöket.
Dåligt bemötande. Omöjligt att få tid.
Tacksam för bra bemötande och hjälp av både min lekare och all personal.
Comment on this business

to add HMC Staffanstorp Hälsomedicinskt center map to your website;