facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hobbex Nordby

Hobbex Nordby
Address: Nordby Köpcentrum, 452 70 Strömstad
Phone: 052640250
City: Strömstad
Zip Code: 452 70



related searches: SamiRC
Similar places near
LEKIA Pop-Up Nordby LEKIA Pop-Up Nordby 2 km Översatt av Google En butik från Lekiakedjan. Från användbara leksaker till trendiga ...
Reviews
Snabb leverans! Bra priser.
Köpte ett radiostyrt flygplan som tyvärr kraschade vid första flygningen. Detta visade sig bero på ett elfel på kontrollen, vilket Hobbex själva konstaterat. De vägrar häva köpet även om de själva konstaterat felet bl a p g a att planet är trasigt! Har ett mycket dåligt kundbemötande.
Köpte en radiostyrd bil till grabben på nätet. Oturen var framme och delar gick sönder. Fick oroligt fin hjälp och trevligt bemötande när jag kontaktade dom om reservdelar. Problemet är löst och alla är nu glada. Önskar alla företag vore lika tillmötesgående mot sina kunder som Hobbex är.
Köpte en produkt som var trasig redan i förpackningen, kontaktade deras kundtjänst för att reklamera varan. Har bara varit strul och kundtjänsten uttrycker att RC inte är något för mig och att jag ska köpa verktyg och reparera den Radiostyrda bilen själv. Har aldrig varit med om ett sämre bemötande!
De har bra kunskap när det gäller drönare. Coolt att de testade flyga inne i butiken :
Sämre sortiment nu!
Comment on this business

to add Hobbex Nordby map to your website;